Stoholm slog til efter pausen

Onsdag aften gæstede Eastside Viborg med lokale Claus Højgaard i trænersæddet Stoholm i serie 3, og det blev ikke noget godt besøg for gæsterne. Efter 0-0 ved pausen satte Stoholm tingene på plads i 2. halvleg, hvor Nicolaj Christensen scorede alle fire mål.


Nicolaj Christensen 4-dobbelt målscorer, en bedrift han gentog fra kampen mod Feldborg/Haderup i Fjends Cup. Arkivfoto.

Læs referat

-hp

Skidt start for KK07

Efter det indledende nederlag til Sparkær sidste fredag tog KK07 onsdag aften imod Sunds på hjemmebanen i Kølvrå. Det gik heller ikke, for gæsterne kunne rejse hjem med 4-0 sejr.

Læs referat

-hp

Den er go’ nok

Min bekymring i aftes om at have bragt “fake news” her på siden viste sig heldigvis at være ubegrundet. Sjørslev/Demstrup er nu fjernet fra serie 3, pulje 30. De to spillede kampe mod Sunds og Eastside er annulleret, og Stoholm står i aften til at være “Oversidder”. Dermed skulle den historie være lukket.

-hp

 

Mønsted vinder uden at spille

Mønsted har holdt målfest i de to første kampe, men nu rammes holdet af en kedelig tendens – ikke bare i serie 5, men også i højere rækker. Aftenens kamp mod Alhedens blev ikke til noget, da gæsterne meldte afbud.

Tidligere har Højslev St. trukket deres hold i puljen, så Mønsted heller ikke kommer til at spille i næste weekend, hvor holdet er oversidder. En træls situation og ikke lige det, spillere og trænere havde set frem til.

Næste og sidste kamp inden ombrydning bliver så den 3. september mod Vestermarken.

-hp

Hvad sker det i Sjørslev/Demstrup?

I går kunne vi her på siden bringe nyheden om, at Sjørslev/Demstrup havde trukket holdet i serie 3. Men lige her og nu ligner det “Fake news”, for morgendagens kamp mod Stoholm står stadig til at skulle spilles, selv om Sjørslev/Demstrup i aftes meldte afbud til Ravnsbjerg/Løgstrup.

Vores kilde er Sjørslev/Demstrups træner, som tirsdag aften meddelte Sparkær-træner Poul Vistisen, at de trækker holdet. Om der er taget andre beslutninger siden, vil tiden vise, for en henvendelse fra Stoholm til DBU Jylland har ikke ført til nogen afklaring, da unionen ikke har hørt noget om en udtrækning.

Så iflg. fodboldformand i Stoholm IF, Anders L. Jakobsen forventer topholdet at skulle spille i morgen fredag i Sjørslev.

-hp