Spændingen udløst

Her fredag kl. 12.00 slap DBU Jylland forårets puljeindelinger løs for offentligheden. En begivenhed, der i de fleste fodboldklubber ses frem til. Og for 7 af de 8 klubber, der spiller med i Fjends Cup, er der væsentlige og interessante ændringer i forhold til efteråret.

Stoholm og Ravnsbjerg/Løgstrup tørner sammen i en lokal serie 2 pulje omkring Viborg – en pulje som netop Stoholm har ønsket efter to halvsæsoner med lange kørselsafstande mod nordvest.


Stoholm-træner Martin Trankjær skal i foråret teste sit hold mod klubber fra Viborg-området + Ikast og Bording. Arkivfoto Fjends Cup

I serie 3 er Sparkær havnet i en pulje med ene nye hold i forhold til efteråret, og er geografisk placeret midt i med hold fra Viborg og fra Salling og Mors. Dermed forsvandt både Borup og Hersom/Bjerregrav, der er kommet i pulje med nedrykkede Skals. Det ser interessant ud!

I serie 4 er der også lagt til lokalopgør, da Mønsted og Vridsted denne gang er havnet i samme pulje, mens vi må vente til foråret på at se Feldborg/Haderups pulje. Se puljerne her:

Stoholm og Ravnsbjerg/Løgstrup
Sparkær
Mønsted og Vridsted

-hp

 

Hvem skal vi møde til foråret?

Knap er efterårsturneringen slut, før de nye puljer til foråret 2019 er på vej. Helt præcist bliver de offentliggjort af DBU Jylland fredag den 30. november.


I 2016 sendte Borup Skals ud af Fjends Cup i semifinalen. Arkivfoto.

Det er altid en nyhed, der ventes på med spænding rundt om i klubberne – skal vi møde de samme eller helt nye modstandere? For de fleste af Fjends Cup klubberne sker der nok ikke de store bevægelser, da kun Skals har skiftet niveau efter nedrykningen til serie 3. Spændende om der bliver et nyt lokalopgør mod naboerne fra Borup – det kan næsten ikke undgås.

Se nyheden fra DBU Jylland her.

Tidligere superligaspiller skal træne Højslev St.

Højslev Station IF skriver denne kortfattede nyhed på klubbens facebookside:

“Vi har ansat Christoffer Poulsen som 1. holds træner, for sæsonen 2019. Christoffer har spillet 309 superligakampe for Silkeborg, Midtjylland og Viborg FF, samt været inde omkring landsholdet. Han har b+t trænerlicens, og senest været hjælpetræner i Silkeborg KFUM i Danmarkserien.


Foto: Højslev IF

Højslev St. sagde efter turneringen farvel til Kim Christensen, der førte førsteholdet op i serie 1, hvor det i både foråret og efteråret blev til placeringer midt i rækken.