Så vågnede redaktionssekretæren

Sædvanligvis er det kun under selv Fjends Cup turneringen, at vi ser indlæg fra rekationssekretær Anders L. Jakobsen her på siden. Men nu har den nye klub af vindere i både Fjends Cup og Vestfjends Cup vakt mandens interesse. Og det er da også lykkedes ham at finde en enkelt tilføjelse til det, der tidligere er skrevet. Han skriver i en mail:

“I øvrigt – jeg vil også gerne i al beskedenhed “optages” i FC/VFC-klubben:-)

Fjends Cup-triumfer i 2001 + 2005 samt Vestfjends-Cup-triumf i 2010 – det er det år, hvor Nicolaj Christensen står med pokalen på et billede. Det år var Carsten Jensen og jeg spillende trænere for vores 2. hold, og vi sejrede suverænt i Kjeldbjerg – så der fik Carsten Jensen så en VFC-triumf mere, for han står jo også på billedet fra Vaks i 2013.

Og så gør vi familien færdig, for brormand Martin skal også med så – han vandt Fjends Cup i 2001 samt Vestfjends Cup 2010, for der gav jeg ham en plads på holdet:-). Han står så i øvrigt på 2005-vinderbilledet som holdleder.

Og så skriver du, at Frio skal med i klubben, og det er jo korrekt, når han står på billedet fra Vestfjends Cup i 2013. Der er et billede med ham fra Fjends Cup-triumfen i 2001, så derfor opfylder han jo kriterierne – det kan jo så også nævnes, at han scorede begge mål i 2-1 finalesejren over Højslev Station i 1994.”

-hp

Stoholm-spillere i FC/VFC klubben

Allan Vestergaard, Stoholm IF har haft tid til lidt oprydning på computeren og har fundet frem til, at der er flere Stoholm-spillere, der kan optages i klubben for spillere, der har vundet både Fjends Cup og Vestfjends Cup. Allan har sendt dette billede fra præmieoverrækkelsen ved Vestfjends Cup 2013, hvor Stoholm vandt over Mønsted:

På billedet er der 4 Stoholm-spillere, der kan optages i klubben. Nr. 3 f.v. er Claus Olesen, Bagerst under VIF-logoet Carsten Jensen, t.h. for ham Frio Christensen og forrest t.h. Bo Pedersen.

Carsten Jensen har vundet Fjends Cup i både 2001 og 2005, mens Claus Olesen og Bo Pedersen var med på Stoholms vinderhold i 2009 – den historiske finale mod Vridsted, som dommer Karsten Toft afbrød kort ind i 2. halvleg. Da førte Stoholm 1-0 på en mål af Christoffer Sørensen efter 5 min. Frio Christensen vandt Fjends Cup i 2001 – også som Stoholm-spiller.

Herunder dokumentation.


Stoholms vinderhold 2009. Nr. 3 f.v. forrest er Bo Pedersen og yderst th. forrest er Claus Olesen.


Stoholms vinderhold 2005. Bagerst nr. 2 f.v. er det Carsten Jensen.


Stoholms anfører Frio Christensen med pokal og check i 2001.