The boys in blue er startet

Et par dage efter, at vi Skive Folkeblad kunne læse, at Roslev IK, der for et år siden spillede i serie 1, nu taler om problemer med bare at stille et hold i serie 3 og om muligt klubsamarbejde på seniorplan, er det da befriende at kunne bringe denne nyhed om træningsstart hos Kjeldbjerg UIF med et hold i serie 6. Jo, seriefodbolden har det bedre i Fjends end i Salling. Formand Niels Jørgen Lyngsø har sendt denne rapport og foto.
“Så kom vi her i Kjeldbjerg også så småt i gang med den nye fodboldsæson, hvor 17 omklædte spillere lørdag mødte frem til træning i den stride blæst. En fire fem stykker yderligere kom til da suppen efterfølgende blev serveret. Dermed fik vi også taget godt imod Tage Astrup (nr. 3 f.h.), der har indvilliget i at stå for træningen her i foråret. Hvis begge parter så er tilfredse kan aftalen naturligvis blive forlænget.
Der var en god håndfuld nye ansigter blandt de fremmødte, så vi ser med fortrøstning frem mod den nye sæson, hvor målsætningen er simpel: der skal stilles hold til alle kampe. Så tager vi resultaterne som de kommer.”
-hp

Ny “klub” ser dagens lys på fjendscup.dk

Niels Jørgen Lyngsø, formand for Kjeldbjerg UIF og tovholder for Vestfjends Cup, overbragte i anledning af undertegnedes fødselsdag i januar måned 2020 blandt andet denne hilsen:


Foto: Fjends Folkeblad

“Du er sikkert med i mange “klubber”, sikkert også af nogle, der figurerer i fjendscup.dk’s annaler. Jeg ved ikke, om du nogensinde har tænkt på, at du er medlem af denne eksklusive klub: Klubben af spillere, der har været med til at vinde både Fjends Cup og Vestfjends Cup?

Om du er det eneste medlem, har jeg ikke fuld klarhed over, men som spiller på Sparkærs vinderhold i den anden udgave af Fjends Cup (1984), og (sjovt nok) også i den anden udgave af Vestfjends Cup (1997) er du i alt fald højt kvalificeret som medlem”.

Tak for ideen til en ny klub, som hermed har set dagens lys. Hvis du er berettiget til at komme med i det fine selskab, så kontakt enten Niels Jørgen – 4157 9793/njlyngs@gmail.com eller HP – 2175 4317/hpjohansen1950@gmail.com.

Gå til “Vindere af FC og Vestfjends Cup”

-hp

Optimisme i Sparkær

Poul Vistisen var mere end godt tilpas, da han her lørdag kl. 13.00 kunne byde velkommen til 28 spillere omklædt til årets første træning. Tilmed var der afbud fra godt en håndfuld, som helt sikkert kommer.

Traditionen tro startede dagen med, at anfører Oliver Andersen assisteret af fodboldformand Daniel Brøns hejste klubflaget på terrassen. Herefter var der lidt opvarmning og en times spil på to mål, inden der blev budt på varm suppe i klubhuset.

Her kunne Poul Vistisen fortælle til om forberedelserne til sæsonstart, og det indeholder træning tirsdag og torsdag samt den kommende lørdag, hvorefter der sættes gang i træningskampene. Både serie 4 og serie 5 er tilmeldt DBU Jyllands træningsturnering, men serie 4 starter allerede med en aftalt kamp mod Feldborg/Haderup i Sparkær den 22. februar. Vistisen kunne også glæde sig over, at alle fra efteråret stort set er klar igen, og så er Nicolaj Broch Andersen returneret fra Stoholm, mens en ung fyr – Oliver Dam-Jensen – er kommet til fra Viborg.

  • Jeg har en helt klar målsætning for foråret, og det er, at vi skal tilbage i serie 3, og at vi får samling på serie 5, så vi undgår afbud som i efteråret. Med fremmødet i dag og dem, der manglede, skal det kunne lykkes, var budskabet fra træneren.