Sparkær fik klø i Ramme

Der er nu dømt pause for Sparkær-spillerne indtil Fjends Cup starter 25. juli efter aftenens øretæve på 7-1 mod RLK i playoffkampen. Det trænger en skadesplaget trup også til, for til aftenens kamp var Poul Vistisen afsted med noget, der lignede et halvt serie 5 hold.

  • Men alle gjorde hvad de kunne mod et godt RLK-hold, som jeg dog vil mene, at vi kunne byde op, hvis vi var i den optimale opstilling, fortæller Poul Vistisen.

Han så sit hold holde stand til det 23. minut, men så gik det stærkt, og pausestillingen var 4-0. Oliver Andersen fik reduceret på et straffespark begået mod Rene Frederiksen, men det var en stakket frist, for hjemmeholdet scorede yderligere 3 mål.

  • En lidt træls afslutning på et forår, der ellers er godkendt for serie 3. Nu ser vi frem til Fjends Cup, og jeg håber, at nogle af skaderne forsvinder, men det bliver ikke alle, vurderer Vistisen.

-hp

Trænerskifte i Ravnsbjerg/Løgstrup

Trænerduoen Rasmus Dudeck og Michael Skals stopper deres virke hos R/L her med udgangen af foråret. En udramatisk beslutning fortæller Rasmus Dudeck, der selv fortsætter som spiller i klubben. Ny mand i stolen bliver den tidligere spiller og anfører Sune Pallesgaard, der får Sune Halkjær som assistent og Kim Mackenhauer som holdleder.

  • Det var min ønske sammensætning af teamet, og jeg glæder mig til at komme i gang med gutterne, som jeg jo kender stort set allesammen, fortæller Sune Pallesgaard, der kommer med stor trænererfaring, dog ikke på seniorniveau.

Han er uddannet lærer og fungerer på Hald Ege Efterskole, hvor han træner fodbold 8 timer hver uge. Her arbejder han tæt sammen med den tidligere toptræner Erik Rasmussen, som har givet megen inspiration. Endvidere har han har været tilknyttet FK Viborg som ungdomstræner i 4½ år. Derfor vil spillerne i Ravnsbjerg/Løgstrup nok mærke en anden og ny tilgang til træningen fra en mand, der har færdes i elitemiljøet.

Han tager over nu og er klar til Fjends Cup, som han har både gode og dårlige oplevelser med. I 2017 kunne han som anfører løfte pokalen, men sidste år gik det galt, da han ødelagde knæet i en kamp mod Skals lørdag den 28. juli. Det viste sig at være en kompliceret sag, som det har taget lægerne næsten et år at finde ud af. Status nu er, at Sune skal opereres den 7. august og forvente et års genoptræning – lægerne har dog lovet, at han kan klare opgaven som fodboldtræner.

  • Når jeg nu ikke længere kan spille med på banen, må jeg jo give noget andet til holdet, og det bliver så som træner. Jeg har ikke mødt spillerne endnu, men jeg håber, at alle er klar til Fjends Cup, for så vil vi tale med igen i år om en topplacering, lover Sune, der bor i Løgstrup med kone og barn.

-hp

Mønsted hurtig med lokal trænerløsning

Allerede dagen efter, at Robert Overgård stoppede som træner for seniorspillerne i Mønsted IF, er fodboldbestyrelsen klar med en trænerløsning. Og det er blevet lokale folk, der skal tage over – både på den korte og den lidt længere bane.

Fjendscup.dk har modtaget denne pressemeddelelse fra Mønsted IF Fodbold:

“Det er lykkedes for bestyrelsen at få lukket en aftale med nye trænere for efteråret 2019. Jens Harrestrup og Niels Christiansen har takket ja til den udfordring, det at få vendt bøtten for Mønsted IF Fodbold og igen være med på minimum serie 4 niveau.

Jens og Niels vil i samarbejde med de respektive holdledere stå for træning og holdsætning af de to seniorhold. De to træner indkalder alle spillerne til træning i uge 27. Den første store opgave for de to trænere bliver Fjends Cup 2019.

Aftalen er dog kun midlertidig for efteråret 2019. Fra foråret 2020 er der lavet aftale med Niels Erik Kristensen og Jacob “Døgner” Sørensen om, at de overtager ansvaret for Mønsted IF’s seniorhold. Vi glæder os til samarbejdet.

Bestyrelsen”


Niels Christiansen (tv) og Jens Harrestrup kan stadig byde ind med noget på banen. Arkivfoto Fjends Cup.