Bolden triller ikke Sparkærs vej lige nu

Tre kampe og tre nederlag er status for Sparkær i serie 3, og det står ikke til at ændre. Det første til Ravnsbjerg/Løgstrup kan der ikke siges noget til, men onsdagens 1-2 nederlag hjemme til Nørremarken og dagens 2-4 nederlag i Aars kunne lige så godt være endt med to sejre.

Det gør da også lige nu ondt på træner Poul Vistisen og spillerne, men i dagens udekamp mod Aars viste spillerne dog fin moral, og spillede den bedste kamp i efteråret.

• Vi spiller en rigtig god kamp med noget godt fodbold i dag. Folk var opsatte efter “fadæsen” i onsdags, og som kampen udvikler sig, synes jeg ikke, det er et rimeligt resultat, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk på vej hjem fra Aars.

Sparkær kom bedst ud af starthullerne, men det var hjemmeholdet, der kom foran 1-0 på en omstilling efter 25 minutter. Blot 7 min. senere blev det 2-0 på et straffespark begået af Martin Bøge. Sparkær-spillerne lod sig dog ikke gå på, og i halvlegens sidste minut reducerede Kasper Møller på hovedstød efter et frispark fra Oliver Andersen.

Kasper Møller var igen sikker med hovedet og har nu scoret 5 ud af Sparkærs 6 scorede mål. Arkivfoto

Det gav Sparkær mod på tilværelsen fra starten af 2. halvleg, hvor hjemmeholdet blev presset voldsomt i bund og var rystede. Udligningen kom i det 63. minut, og igen ved Kasper Møller, der flugtede en aflevering fra Daniel Brøns flot i mål. Herefter have både han og Daniel Brøns skud på overliggeren, men ind ville bolden ikke.

Første gang Aars var fremme ved Sparkærs mål midt i 2. halvleg lavede målmand Andreas Bakholdt et unødvendigt straffesspark, som blev udnyttet, og selv om Sparkær stadig skabte chancer lukkede Aars kampen i det 90. minut.

• Ærgerligt, men vi spiller 100 pct. lige op med dem, og er det stolpe ind på de to skud på overliggeren, vinder vi den kamp. Men vi mangler lige heldet i de afgørende momenter, og vi hjælper dem altså selv i dag med to straffespark. Vi må på den igen på søndag mod Viborg FF, og med det, vi viste i dag, så skal det nok komme. lover Vistisen.