Borup gik hele vejen

De gule fra Låstrup har præsteret langt over forventning og måske også bedre, end de selv havde troet, før turneringen startede. Men fakta er, at de har vundet alle 5 kampe og præsteret at slå den ene forhåndsfavorit efter den anden. Dermed står de som fortjente vindere af årets Fjends Cup, og glæden var da også til at tage og føle på lige efter kampen og i omklædningsrummet.

Selve finalen blev ikke nogen spillemæssig stor oplevelse. Dertil havde begge hold for svært ved at finde det polerede spil frem. Især 1. halvleg var noget rod og sparkeri uden mange adresser på boldene. Der var mange nærkampe, og det blev ikke mindre efter pausen, hvor intensiteten steg. Før pausen var der reelt ikke noget, man kunne kalde en oplagt chance.

Stoholm_Borup30072016
F
oto: Benjamin Christensen

Det blev ikke meget bedre i 2. halvleg, før Mark Vad midt i halvlegen bragte Borup foran 1-0 efter et fladt indlæg fra højre. Men inden dag appellerede Stoholm-spillerne og tilskuerne voldsomt for et straffespark til de hvide. En Borup-spiller havde hånden på bolden i feltet, dommer Henrik Junge tøvede et øjeblik med fløjten, men vinkede så spillet videre. Han vurderede, at Borup-spilleren havde armen inde ved kroppen.

MikkelClausen30072016
Rasmus Højbjerg (th) måtte kapitulere en enkelt gang. I midten Mikkel Clausen og bagved Lasse Braad Jensen. Tv. ? Foto: Benjamin Christensen

Herefter blev kampen bedre – både spillemæssigt, især fra Borups side, der nu turde spille bolden mere rundt, og de havde da også muligheder for at lukke kampen. Stoholm forsøgte et pres men magtede ikke for alvor at blive farlige. Der faldt to gule kort efter scoringen, først til Borups Kenni Elkjær, og senere til Stoholms Per “Unge” Jensen.

Så det sluttede med glade gule og skuffede hvide spillere efter en spændende, intens men ikke særlig velspillet finale.