Borup kom, så og sejrede

borupJubel28072016
F
oto: Benjamin Christensen

Der var endeløs juble, da Borups Mathias Kristiansen havde scoret til 3-2 i straffesparkskonkurrencen. Dermed havde de undertippede sendt naboerne fra Skals til tælling og til kampen om 3. pladsen i stedet for den forventede finale.

Det blev en meget lige kamp, hvor Skals chockstartede med Nikolaj Grønkjærs mål til 1.0 allerede efter 4 minutter. Borup kom dog hurtigt med kampen, og Nicklas Thorsager udlignede efter 12 minutter på et flot langskud. Kort før pausen var der chancer til begge hold, men det var Frederik Hvid, der bragteså Borup foran 2-1, der også var pausestillingen.

FrederikHvidBorup28072016
Frederik Hvid har scoret til 2-1. Foto Benjamin Christensen

10 minutter efter pausen bliver stillingen igen lige, da Baghi scorer et flot mål for Skals. Begge hold har muligheder for at afgøre kampen, men det ende i amr. straffespark. Her scorede Kandee og Artem for Skals, mens Frederik Hvid, Nicklas Thorsager og Mathias Kristiansen scorede for Skals.

Med sejren har Borup indtil nu overrasket alt og alle med flot spil, og sejre i alle 4 kampe. Og de gule er nu overraskende klar til finalen på lørdag mod Stoholm, som de slog 2-0 i indledende runde.

Skals-holdleder Ajant måtte erkende nederlaget:
En meget lige kamp, hvor begge hold går til den. Vi formår ikke helt at gøre tingene færdig og ender derefter i straffespark. Det var dog bedre i dag end de andre kampe, men desværre ikke nok til at gøre i den fase, hvor vi er bedst.

Borups træner Niels Klausen var i aften for første gang med sit hold, netop hjemvendt efter ferie i Italien, og han havde denne kommentar:
En kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold. Vi får en skidt start og laver en stor fejl, men stort cadeau til de unge spillere, der aldrig giver op. Vi bliver ved meget at forsøge at spille bolden og holde det koncept, vi har arbejdet med hele foråret.