Borup skuffede mod Viborg FF

“Borup serie 3 fik ikke den ønskede oprejsning ovenpå det store nederlag mod Ravnstrup/Løgstrup i sidste weekend, da holdet i søndags ude mødte VFF. En kamp som lidt skuffende blev tabt 3-1 efter 1-0 ved pausen.

Store Bededags weekenden var den store konfirmationsweekend, og det gav sammen med sygdomsramte spillere en del rokader. Det gav comeback til Thomas Overby og Mathias Kristiansen.

Holdet startede fint nok og havde spillet uden dog at komme til de helt store chancer, tættest var et giftigt indlæg fra Thomas Overby som en VFF spiller var tæt på at sende i egen net. I den ende havde Christian Mønsted en god redning, men i det 30. minut gik det galt efter en forsvarsfejl som betød, at en VFF spiller nemt kunne sende bolden i Borups mål.

I anden halvleg start fik Borup udlignet efter 5 minutter efter et hjørnespark, hvor Kim Hermansen fik moslet bolden i mål. Men allerede 5 minutter senere kom VFF i front igen, efter et dårligt tilbage løb fra Borup side. VFF kunne score på et godt langskud. Borup forsøgte at presse på resten af kampen, men det var som om humøret og gnisten gik ud af Borup spillerne. Borup kom yderlig bagud efter 36 minutter, da VFF scorede efter et glimrende hjørnespark.

Nicolaj Haubo havde et glimrende forsøg til sidst, men det blev ved de skuffende 1-3 cifre. Mathias Kristiansen blev kåret som dagens bedste.

Næste kamp er hjemme mod en af oprykningsfavoriterne fra Aars lørdag den 5. maj.”