De gule tog føringen i pulje 1

Feldborg/Haderup fulgte i puljens første kamp op på det gode spil, der sikrede oprykning til serie 3 i foråret. Holdet indledte Fjends Cup med at vinde 3-2 over Mønsted efter en lynstart, hvor Morten Nielsen scorede efter bare 8 sekunder. Det tør vi godt kåre til turnerings hurtigste scoring nogensinde.

Søren Kloster scorede Feldborg/Haderups to mål i 2. halvleg. Bag ham Mønsted brødrene Mads og Casper Langhoff (th)

Mønsted svarede dog igen, og efter 13 min. udlignede Nicolaj Bay på hovedstød. Det var også stillingen ved pausen. Efter pausen slog Søren Kloster til med to mål for FHIF, inden Casper Langhoff pyntede i samme minut, som Feldborg/Haderup scorede til 3-1.

Begge trænere var enige om, at det var en lidt rodet kamp.

Claus Højgaard, Mønsted:
Ja, meget rodet, og man kunne godt se, at det var den første kamp efter ferien.

Peter Ellebæk, Feldborg/Haderup:
Jeg synes, det er en fuld fortjent sejr til os. Vi har langt de fleste chancer, selv om de presse lidt til sidst, vinder vi fortjent.