De unge R/L-knægte ødelagde Stoholms finaledrømme

Sidste år var der Stoholm-jubel efter straffesparkskonkurrencen mod Sparkær, men i år måtte stoholmerne så se på, at Ravnsbjerg/Løgstrup-drengene kunne juble efter det sidste straffespark.

Det blev ikke nogen stor og medrivende kamp med en 1. halvleg uden de store chancer. Stoholm kom foran på det, vi godt kan kalde et drop af målmand Rasmus Shøler. Kristian Svendsen skød fladt men ikke særlig hårdt udefra, Rasmus Shøler kom fint ned till bolden, men fumlede med den, så den trillede i mål.

Herover lykønskes Svendsen af Flemming Bennedsgaard. De øvrige Stoholm-spillere er f.v. Eric Hansen, Per Jensen og Bo Pedersen.

Efter pausen kom der mere gang i underholdningen med chancer til begge hold, og Stoholm fik mulighederne for at lukke kampen. Kristian Svendsen loppede bolden på overliggeren og fik et mål annulleret, men i stedet lykkedes det så for Andreas Skov at udligne med små 10 min. igen.

Ravnsbjerg/Løgstrups Jesper Moselund danser ballet, mens Flemming Bennedsgaard ser på.

Det sendte de to hold i amr. straffespark i silende regnvejr, og her var R/L bedst, da Matti Hansen scorede på det afgørende straffespark.

Niels Jensen, Stoholm-træner:
Øw, øw – træls at tabe på straffespark. Vi får det ellers lige, som vi ønsker det og kommer foran 1-0. Herefter står vi dybt og venter på omstillinger. Vi fik dem men sparker dem ikke ind – se bare Kristian Svendsens lop på overliggeren. Så nu er det op til Sparkær at gøre Fjends ære.

Rasmus Dudeck, R/L-træner:
1. halvleg er ikke værd at skrive hjem om. Stort set ingen chancer, og Stoholm ville ikke noget. Vi havde bolden meget af tiden, men Rasmus dropper desværre en sløj afslutning, der bringer Stoholm foran. Efter pausen er der flere chancer til begge hold, og vi får fortjent udlignet. I amr. straffe scorede Matti Hansen det afgørende mål, og vi glæder os som små børn til finalen.