Det lugter af serie 4 for Sparkær

Sparkær tabte fredag aften 0-3 på Borup Stadion i Låstrup i en såkaldt 6 pints kamp, og det betyder nu, at Sparkær hænger fast i bunden med kun 3 point, mens Borup med sejren  fik luft og nu har 9 point her, hvor første halvdel af turneringen er spillet.

Og man må tørt konstatere, at hvis det, Soparkær-spillerne viste i aften, er niveauet, ja så er niveauet ikke til serie 3. Borup var ikke en skræmmende modstander, men i aften var de klart bedre end Sparkær i alle spillets faser, og sejren på 3-0 var logisk og fuldt fortjent.

Kun i kampens første minutter var Sparkær for alvor i nærheden af Borup-målet.

Sparkær startede ellers friskt og kom i de første par minutter frem til et par tilløb til chancer og et par hjørnespark. Det var så også den trussel, gæsterne bød på, for resten af kampen var man ikke i stand til at skabe bare noget, der lignede et chance, og Borup-Målmand Christian Mønsted har helt arbejdsløs.

Det var heller ikke sådan, at hjemmeholdet var sprudlende, men de ramte dog måledt to gange i 1. halvleg, og så stod der 2-0 ved pausen. Det første mål sat ind af Mikkel Larsen efter 18 minutter, da han stod helt fri foran og og dirigerede et indlæg i mål. Efter 36 minutter blev det 2-0, da Aske Vendelboe fik oceaner af tid til af skyde langt udefra, og bolden strøg ind ved den ene stolpe.

Sparkær-anfører Nicolaj Andersen får et hjørnespark afværget ved forreste stolpe.

2. halvleg blev indledt med et mindre Borup-pres og 3 hjørnespark i rap, uden at det dog gav resultat. Sparkær-spillerne forsøgte at komme frem på banen, men det kom de aldrig, for Borup var godt organiseret og vandt stort alt på midtbanen. I en enkelt situation ville Sparkær-bænken dog gerne have haft et straffespark, da Anders Holm blev ramt i feltet, men dommer  Gert Aaby dømte i stedet frispark til Borup.

Midt i halvlegen fik Olexandr Tymchenko gult for et hårdt frispark, og med knap 10 minutter igen blev det 3-0, da et frispark blev headet i mål. Da var kampen for længst afgjort, og 3-0 var et meget sigende resultat.

Dermed er det sjette nederlag i syv kampe en kendsgerning, og Sparkær-spillerne må nu i tænkeboks og snakke om, hvad der skal ske. Der er stadig syv kampe tilbage og 21 point at spille om, så det kan nås endnu. Men fortsætter det, som i aften, så går det galt.

Nu skal det retfærdigvis nævnes, at det nuværende hold ikke skal sammenlignes med forårets hold, idet tre markante spillere – Nicklas Jakobsen, Christoffer Sørensen og Nicki Rasmussen – alle er væk, og tilmed manglede Daniel Brøns i aften. Det er mærkbart!

Træner Poul Vistisen klør sig da også i håret og er fustreret:

• Jeg forstår det egentlig ikke, for til træning kører tingene som de skal, men i kampene gør vi lige det modsatte af, hvad vi aftaler. Det er oppe i hovederne, det er galt, og lige nu ser det ikke ud til, at vi kan tåle modtangen. Vi havde en lang snak efter kampen, og som jeg ser det, er det ikke alle, der spiller med hjertet det rigtige sted. Når det er sagt, så er det langt fra forbi endnu, for vi er i en pulje, hvor det sikkert ae muligt at klare sig med få point, og dem skal vi have fat i. Lige nu er vi i et hul, og det er kun os selv, der kan kravle op af den, lød det fra Vistisen et par timer efter kampen.