Det lysner for Feldborg/Haderup

Det har været trange tider for de gule i Feldborg/Haderup og træner Dann Hvam, men 9 point i de tre seneste kampe har givet mod på tilværelsen igen. Fredag aften blev det til en 2-1 sejr hjemme over Tjørring, og om den kamp fortæller Dann Hvam:

“Vi spiller en god 1. halvleg, hvor vi burde have været foran større. Vi kommer foran 1-0 på mål af Mikkel Stadsbjerg efter cirka 30 min., og vi er dominerende halvlegen igennem.

Lidt ud af ingenting får Tjørring udlignet,og kampen bølger lidt frem og tilbage med chancer i begge ender. Vi kommer dog foran igen på en dyb bold til Johnny Hesselund, som smækker den ind over til unge Lucas Berthelsen.

De sidste minutter blev lidt hektiske, men vi fik blæst stormen af og sikrede 3 meget vigtige point i bestræbelserne på at redde os. Nu er vi igen med og med endnu mere tro på, at vi redder os!”