Det ser skidt ud for Sparkær

Lørdag indkasserede de rød/hvide det tredje nederlag i træk, denne gang 1-4 i Overlund til Eastside Viborg, der inden kampen var uden point. Dermed har Sparkær-spillerne for alvor rodet sig ind i bundkampen i puljen med kun 4 point for 6 kampe.

• Det fungerede slet ikke for os, så det var en skidt, skidt kamp, hvor flere spillere virkede fustrerede, og hvor det slet ikke hænger sammen. Der var dog lyspunkter i glimt, og nogle spillere kæmpede godt, men for mange levede ikke op til vanlig standard, kunne træner Poul Vistisen berette dagen derpå.

Han så værterne komme foran på et straffespark efter 23 minutter, og det blev 2-0 efter en halv time, da Sparkær mistede bolden i opspil og Eastside slog kontra. Efter pausen kom Sparkær ud med et andet og bedre udtryk og begyndte at vinde duellerne. Det blev da også til en reducering efter 63 minutter ved Claus Grud.

Herefter fik Sparkær godt fat og et par muligheder, men slipper taget igen. Det benyttede Eastside så til at lukke kampen med to mål i det 79. og 80. minut. Daniel Brøns og nogle få flere kæmpede godt og viste vejen, men alt for mange fulgte ikke med. Brøns løb da også med stemmerne efter kampen, sp, Poul Vistisen havde denne nedslående kommentar til:

• Det mandsmod, vi så i sidste uges kamp mod Sunds, var ikke eksisterende hos de fleste, og holdet mangler den gejst, der skal til for at få point i serie 3. Hvis det fortsætter sådan, bliver det kritisk, men nu bliver det godt med en lille pause, hvor der bliver nok et arbejde med – også for den enkelte spiller inde i hovedet, konstaterer Vistisen.

I næste runde er Sparkær oversidder, inden det så går løs på anden halvdel med en hjemmekamp mod Stoholm den 21. september.