Favoritsejre i pulje 1

De forsvarende mestre fra Ravnsbjerg/Løgstrup åbnede Fjends Cup med en sikker 6-0 sejr over Mønsted efter 3-0 ved pausen.

Allerede efter 2 minutter scorede Asger Fjeldsted (herover t.v.) året første Fjends Cup mål, og da han efter 10 minutter øgede til 2-0 på straffespark begået af Niels Overgaard, var det op ad bakke for Mønsted. Selv om MIF-erne prøvede, så var forskellen tydelig.

Efter Asger Fjeldsteds to indledende scoringer tog sidste års topscorer Lasse Hjort Fog over med de tre næste og byder allerede nu ind som et bud på en topscorer. Lucas Karlsen lukkede med målet til 6-0.

Sune Pallesgaard – Ravnsbjerg/Løgstrup-træner:
Der var tydelig forskel på serie 3 og serie 5, men jeg fik afprøvet vores defensive formation, hvilket blev løst super godt. Jeg er meget tilfreds trods afbud. Mønsted ville ikke så meget og satsede på dødbolde. Dagens spiller hos os var Mikkel Mackenhauer, og der var debut til Marcus Iversen.

Jens Harrestrup, Mønsted-træner:
Fortjent sejr til R/L. De har bolden mest, og spiler den fint rundt mellem vores kæder, hvor vi står for langt fra hinanden. Til tider spiller vi bolden fint rundt og kommer frem til chancer. Vores gejst og indstilling er godkendt, hvilket er vigtigt efter et forår, der endte med nedrykning. Vi ser frem til næste kamp og vil bygge videre på det gode, vi kan tage med fra kampen.

I puljens anden kamp kom værterne fra Sparkær flyvende fra start i kampen mod Borup. Allerede efter 5 minutter var de rød/hvide foran 2-0 på mål af Daniel Brøns og Kasper Møller. Det blev 3-0 efter 22 minutter, da Daniel Brøns efter et par træk i Borups felt spillede Oliver andersen helt fri i venstre side, og her Sparkærs anfører skarp.

Martin Bøge (th) begik straffespark i 1. halvleg.

Borups havde deres del af spil og chancer . ja, de havde kampen igennem et stort spilovertag, dog uden at kunne score. De fik spillets største chance efter 25 minutters spil, da Martin Bøge begik straffespark, men Bjarne Have klarede Svends Aage Kristensens skud fra pletten. Dermed endte Sparkær med at vinde med 3-0 og fik dermed en vigtig sejr i åbningskampen.

Poul Vistisen, Sparkær-træner:
En helt forrygende start på kampen, hvor vi viser giftig kontraspil og stor effektivitet. Kampen forløb med Borup i boldbesiddelse i store dele af kampen, men de formår ikke at udnytte deres chancer. God start på turneringen, og nu gælder det om at være 100 pct. klar til kampen mod Mønsted på lørdag.

Flemming Lund, Borup-holdleder:
Vi tabte 3-0, men synes faktisk, det var ufortjent. Vi røg ind i Sparkærs kontraspil (deres styrke), men vi havde chancer til 5 mål, to på stolperne, brændt straffespark og mange andre chancer. Så 5-5 havde været et fair resultat, men tager hatten af for Sparkærs offensiv. Vi håber at få offensive kræfter klar til lørdag, så vi kan udfordre Ravnsbjerg/Løgstrup.