Feldborg/Haderup fortsætter med at vinde

Tre kampe, tre sejre og en topplacering i serie 4 er hvad oprykkerne hidtil har præsteret efter sommerpausen. Det overasker nok mange, men ikke os, der har set holdet spille Fjends Cup.

Mandag aften tog de gule til Holtbjerg Idrætsanlæg i udkanten af Herning for at møde Fodboldholdet Herning. Og det endte med en sikker og indiskutabel sejr på 3-0.

• Det blev en lidt vanskelig udekamp mod et fysisk stærkt hold, og det blev ikke så nemt, men vi var godt forberedte, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk.

Der gik da også det meste af 1. halvleg, inden Rasmus Lago Henriksen fik hul på bylden og sørgede for 1-0 ved pausen. Efter pausen dominerede FHIF-erne, men man skulle hen til et kvarter før tid, inden det blev 2-0, igen ved Rasmus Lago Henriksen og denne gang på straffespark.

Så var hjemmeholdet knækket, og kort efter lukkede Sebastian Kristensen helt med målet til 3-0.

• Det var en solid præstation af hele holdet, og nu ser vi frem til fredagens hjemmekamp mod Struer/Humlum, som også har vundet deres to første kampe. Den kamp vil være en rettesnor for, hvor vi står, vurderer Simonsen.