Feldborg/Haderup i tæt naboopgør

Det blev ikke nogen let opgave for topholdet, der lørdag besøgte naboerne i Aulum, men det endte med en smal 2-1 sejr og dermed yderligere 3 point i kampen om oprykning til serie 3.

  • Det blev en tæt og hård kamp. De stod meget dybt og ville sikkert ikke risikere et nyt stort nederlag som i den første kamp (8-0), fortæller FHIF-træner Benny Simonsen.

Han så da også Aulum komme foran 1-0 allerede i det 5. minut, da et skud blev rettet af. Det fik ikke hjemmeholdet længere frem, og det var svært for FHIF-erne at komme igennem hjemmeholdets forsvar. Det lykkedes dog for Lucas Bertelsen at udligne i det 35. minut.

Hjemmeholdet ville stadig ikke frem, og vi skulle hen til det 75. minut, før Rasmus Lago Henriksen fik prikket sejrsmålet ind efter lidt klumpspil. Det åbnede kampen lidt op, men gæsterne var tættere på 3-1 end Aulum på 2-2.

  • Vi ligger nu sådan, at vi med en sejr mere er sikker på 2. pladsen, der giver play off, og det er langt mere, end vi havde forventet som oprykkere, erkender Benny Simonsen.

Han går dog dog efter at fastholde 1. pladsen, der giver direkte oprykning, og med den stabilitet, som FHIF-erne har vist i efteråret, bør det være realistisk.

-hp