Feldborg/Haderup indviede Sparkærs nye måltavle

25 minutter var der spillet, da Sparkærs nye måltavle for første gang noterede en scoring – nemlig Søren Troelsens mål til 1-0 i kampen om 5. pladsen mod Borup. Dermed var en ny epoke på Sparkær Stadion sat igang.

Morten Nielsen (herover i gult) fik næste scoring på tavlen, da han efter 55. minutter bragte FHIF på vinderkurs med 2-0. Bag Nielsen ses Borup’s Kenni Elkjær. Borup gav dog ikke op, og spillede godt i 2. halvleg. De fik reduceret ved Frederik Hvid efter 59. min., og 5 min før tid udlignede Victor Lytzen og sendte holdene i amr. straffespark. Her var Borup suveræn med 5 scoringer på 5 forsøg, mens Morten Nielsen brændte for Feldborg/Haderup.

Borup-træner Niels Klausen var tilfreds denne aften:
Dejligt at slutte af med en god kamp, hvor vi får meget bedre gang i vores opspil. Vi kommer til at spille godt rundt i kæderne, meget mere tålmodigt, men desværre giver vi en foræring til 1-0 ved at vi bliver lidt for tålmodige. Vi skaber dog stadig chancer og taler i pausen om, at vi vil fortsætte med at spille. Desværre står vi lidt naivt på et tidspunkt, hvor de scorer på vores anden fejl.

Vi holder stadig godt fast i bolden og lykkes med at FHIF-erne til at løbe meget, hvilket giver mere plads og dødbolde. Vi får scoret på hjørne til 1-2 og skaber fortsat en god kamp, får udlignet og presser på. Drengene leverer en super indsats efter at være bagud med to – stor ros til de helt unge, som afgjorde straffesparkskonkurrencen.

Peter Ellebæk, Feldborg/Haderup-træner:
Sådan – så skrev FHIF-dengene historie ved at score det første mål på Sparkærs nye måltavle. En lie kamp, hvor vi kun brænder et enkelt straffespark.Vi takker for denne gang og for nogle gode kampe. vi ses igen i 2018.