Feldborg/Haderup leger med ilden

Efter søndagens 3-0 nederlag til Måbjerg ligger FHIF-erne nu kun 3 point fra nedrykningsstregen. Læs træner Peter Ellebækks kommentar til kampen her:

“Søndagens resultat mod Måbjerg blev fortjent 3-0 til hjemmeholdet, som var foran 2-0 ved pausen. Vi kun have et par løse chancer i første halvleg, hvor ellers målmanden Klaus Hansen trak nogle fine redninger op.

I anden halvleg blev der byttet lidt rundt på pladserne for at få lidt styr på deres kanter. Blandt andet kom Mikkel Dejlov ned som back, og han gjorde det rigtig godt om backs, men de får også redjederes te mål efter ca. 55 min. spil.

Ved ikke om jeg kan blive anholdt for min udtalelse over dommerens præstation i dag, men jeg synes virkelig, han var pisse dårlig. Der var flere kendelser, som han ikke dømte til os, blandt andet bliver Flemming Ringgaard syndt for et straffespark, og Lasse Jensen får gult kort i en nærkamp o.s.v., men resultatet kan der ikke pilles ved.

Dagens spiller blev Mikkel Dejlov med 5 stemmer, og det blev han fortjent efter en flot anden halvleg som ny back. Næste uges kamp er en hjemmekamp mod Ulfborg, som er vinder af vores pulje.”