Feldborg/Haderup smed 2-0 føring

En pauseføring på 2-0 hjemme på Feldborg Stadion rakte kun til et enkelt point mod bundholdet fra Mejrup, der udlignede med to mål efter pausen. Trods det var træner Peter Ellebæk tilfreds på en dag med flere afbud:

“Vi kommer ellers var foran 2-0 i 1. halvleg, og det første mål var et klassemål af Jonas Henriksen i det 28. minut. Målet bliver scoret på foldboldens ABC på bedste vis, hvor det kun krævede 4-5 berøringer fra målmanden Klaus Hansen og videre derfra, og bom, Jonas Henriksen.

Derefter var det dagens anfører Morten Nielsens tur i det 35 minut. Så 2-0 til halvleg.

Men desværre scorer de to gange i anden halvleg, i det 53. og 57. minut. Så når vi ikke kunne vinde  i går, så er det her det næstbedste resultat for de gule. Der ellers var flere muligheder i begge ender, så jeg er en glad mand over for mine spillere i dag.

Dagens spiller blev alderspræsidenten Klaus Hansen med 8 stemmer. Han fyrer en flot kamp af med mange gode redninger for FHIF.

Næste uges kamp er på søndag mod Måbjerg.”