Festen er slut for Sparkær

Første halvdel af turneringen var en ren fest for Sparkær i serie 3 – syv kampe, seks sejre og en uafgjort. Men nu er det slut med festlighederne, og de tre seneste kampe har givet nederlag, det sidste i dag 2-4 hjemme til Skive IK. Hermed et et sikkert pointforspring på førstepladsen reduceret til et enkelt point.

Det startede eller fint for hjemmeholdet, der kom foran allerede i det første minut. Nicki Rasmussen tog et langt indkast, Anders Holm pressede forsvaret, og bolden endte uden for feltet, hvor Bo Pedersen ramte den klokkerent, så målmanden var prisgivet.

Det var dog gæsterne, der hurtigt fik godt styr på spillet, og pressede Sparkær ned omkring eget felt. Sparkær levede på kontrastød og dødbolde, men skabte ikke for alvor de store muligheder. Til gengæld blev hjemmeholdet ramt af to alvorlige skader i løbet af halvlegen. Først måtte Patrick Nielsen humpe ud efter en ren tackling, og ikke længe efter måtte Nicki Rasmussen samme vej efter at være ramt i forbindelse med et skud, så det gav et vrid i knæet.

Patrick Nielsen (med bolden) var uheldig. Tv. dommer Anders Harbo Jensen.

I halvlegen sidste minut kom Sparkær så foran 2-0. Michael Hansen løb fra Skive-forsvaret i højre side og serverede bolden til Tobias Brøns, der scorede sikkert. Det lignede en sikker pauseføring, men SIK-erne slog til i tillægstiden efter en misforståelse i Sparkær-forsvaret.

Efter pausen sad gæsterne på det meste, og skabte flere store chancer. Udligningen faldt efter et godt angreb i højre side i det 68 min., og senere havde SIK et skud på overliggeren. Vi skulle dog hen til det 84. minut, før et godt kæmpende Sparkær-hold måtte kapitulere. Et frispark udenfor feltet blev sendt direkte i mål, og herefter satsede Sparkær for en udligning. I stedet slog SIK til igen få sekunder før, dommerene fløjtede af.

Med Daniel Brøns, Nicki Rasmussen og Patrick Nielsen på skadelisten handler det nu for træner Poul Vistisen om at kunne stille et slagkraftigt hold allerede på lørdag mod Nørremarken. De tre nævnte er helt sikkert ikke med. Efter kampen havde Vistisen denne kommentar:

• Det positive i dag er, at indstillingen er helt OK. Deres reducering i slutsekunderne af 1. halvleg gør ondt. Sammenholdt med de to skader gør det, at vi har svært ved at holde dem væk i 2. halvleg. Jeg synes, vi gør det fornuftigt, mens vi har luften, men det kneb, da vi kun havde en at skifte ud med. Skive var bedst, og sejren var i orden, og nu må vi se, hvad vi kan byde ind med på lørdag.

Bo Pedersen (herover) scorede et sjældent mål, og det var et flot et af slagsen, og han gik også forrest i kampen på midtbanen, og blev belønnet med flest stemmer efter kampen. Kampen mod Nørremarken er på lørdag kl. 14.00.