Flot Ravnsbjerg/Løgstrup-sejr i Aars

Ravnsbjerg/Løgstrups unge spillere tog lørdag eftermiddag til Aars og sikrede en flot oprykning til serie 2. Vi har mogtaget denne rapport fra kampen fra tidligere træner Michael Skals:

“En hurtig scoring fra Simon Borup gav lidt ro på, men allerede efter 15 minutter blev vores føring udlignet. Føringen blev dog hurtigt genskabt 5 minutter senere, da Borup endnu engang slog til på et fint oplæg af Lucas Carlsen. Vi var lidt på hælene sidst i 1. halvleg, men gjorde det alligevel til 3-1 da Nick Lynge sparkede et fantastisk hjørnespark direkte i mål.

Simon Borup – dobbelt målscorer og dagens spiller hos R/L. Arkivfoto

I halvlegens sidste minutter måtte Mathias Andie ud i 10 minutter, og da Matti Hall Hansen kort efter pausen også modtog et gult kort, måtte vi slide i 6 minuttter 9 mod 11. Det skabte Aars dog ikke meget i, og generelt kom de ikke frem til de helt store muligheder, kun en masse indlæg som vi dygtigt forsvarede os imod. Vi havde et par gode kontrastød, der kunne have givet det afgørende mål, men lige i de situationer manglede den sidste skarphed.

I det 78. minut blev spændingen for alvor genskabt, da Aars fik reduceret til 2-3. I den spændende slutfase kunne vi dog heldigvis slå en kontra efter et Aars-hjørnespark, hvor keeperen var gået med op, og så kunne Lucas Carlsen hårdt presset løbe 4-2 målet ind.

En fantastisk indsats der kronede en fantastisk sæson. Og en suveræn og vanvittigt fortjent oprykning. Kampens RIF/LGIF’er blev Simon Borup, der spillede en kamp på et uhørt højt niveau”.