Flot sejr til Ravnsbjerg/Løgstrup i Silkeborg

R/L-holdet tog en flot skalp, da de søndag slog topholdet FC Silkeborg på udebane. Træner Michael Skals skriver:

“Søndag tog vi på besøg hos rækkens ubesejrede tophold FC Silkeborg, og det blev en ubetinget positiv oplevelse. Fra første minut satte vi os på opgøret, og det ene angreb efter det andet bølgede frem mod hjemmeholdets mål.

Føringsmålet måtte vi dog vente 20 minutter på, da Lasse Hjort kom først på et indlæg fra Nick Lynge og sikkert fik styret bolden i mål. Et kvarter senere blev føringen fordoblet, da Mathias Andie sendte Simon Borup afsted i dybden. Borup svigtede ikke og satte koldblodigt bolden ind til 2-0.

Lasse Fog scorede sit første mål i efteråret. Arkivfoto Fjends Cup.

Kort før pausen troede de fleste, at det også var blevet 3-0, da Simon Borup sendte et frispark mod mål. Via målmandens handske og overliggeren slog bolden ned på selve målstregen, i hvert fald ifølge kampens dommer, og derfor måtte vi nøjes med en 2-0 føring ved pausen.

FC Silkeborg kom meget aggressivt ud til 2. halvleg og fik kortvarrigt tiltvunget sig et overtag, men uden det blev rigtig farligt. Vi forsvarede os klogt, og når det blev nødvendigt, greb målmand Kenneth Andersen (for det meste) sikkert ind…

Midt i 2. halvleg blev det så også 3-0, da et frispark fra Simon Borup i højre side fandt en helt fri Asger Fjeldsted, som uimodståeligt headede bolden hårdt i nettet. Så skulle den kamp være lukket, troede man, men RIF/LGIF-anfører Frederik Meedom ville have spændingen tilbage og fik headet bolden ind over sin egen målmand, til en reducering til 1-3. En uheldig måde at fejre sin 18-års fødselsdag på, men vel også den eneste plet på vores unge anførers ellers fremragende præstation.

Asger Fjeldsted (th) er nu topscorer for Ravnsbjerg/Løgstrup. Arkivfoto Fjends Cup.

Slutfasen blev dramatisk, med flere gule kort til et mere og mere frustreret FC Silkeborg-hold, der tilsyneladende havde svært ved at håndtere den spillemæssige modgang, de blev mødt med på dagen, og et af disse gule kort medførte også et straffespark. Danmarks mest scorende midterforsvarer Asger Fjeldsted var sikkerheden selv fra 11-meter og nåede dermed op på 6 mål i 5 kampe.

I kampens overtid fik FC Silkeborg pyntet lidt på resultatet, som så endte på 4-2. I mine øjne mindst et mål eller to for lidt, men det gjorde ikke glæden mindre over, at vi spillede vores absolut bedste kamp i efteråret og holdt et rigtig højt niveau igennem hele kampen.

Blandt adskillige forrygende præstationer blev dagens RIF/LGIF’er debutanten Thomas Olsen, der ejede den centrale midtbane totalt i samtlige 90 minutter.”