Første hjemmekamp gav første sejr

Fjends Cup mestrene fra Ravnsbjerg/Løgstrup fik årets første point og sejr i serie 2 mod nedrykkerne fra Viborg FF. Træner Michael Skals skriver:

“Årets første hjemmekamp for RIF/LGIF stod mod Serie 1-nedrykkerne fra Viborg FF. Med premierenederlaget i Foulum, var der stor fokus på at skulle fjerne 0’et fra pointtavlen, og for en gangs skyld kom vi flyvende fra start – noget der ellers har været en mangelvare indtil nu i sæsonen. Det første kvarter dominerede vi totalt, og det blev til flere store chancer, hvor specielt en mulighed til Rasmus Dudeck, må betegnes som gigantisk. Den sidste halvdel af første halvleg var mere jævnbyrdig, men bedst som man troede, at vi skulle gå målløse til pausen, overrumplede VFF os i en kontra og bragte sig foran i sekunderne inden pausefløjtet.

En frustrerende udvikling, men heldigvis reagerede vi perfekt og fik fra starten af 2. halvleg presset VFF i bund, og inden der var gået 10 minutter, havde vi vendt kampen og bragt os foran. Først var det Lasse Hjort Fog, der på højrekanten oversprintede sin modspiller og lagde udligningen ind under Viborg-målmanden. Føringsmålet stod indskiftede Gustav Lange for og satte igen en tyk streg under sin status som supersub. Efter først at have afdriblet 2 forsvarere + en målmand på et lille område blev han tacklet i sidste øjeblik, men Rasmus Dudeck erobrede bolden tilbage og sendt den på tværs, hvor Gustav Lange fik skrabet bolden i mål til 2-1.

Lasse Hjort Fog, målscorer og dagens spiller. Arkivfoto.

Dominansen fortsatte, og vi følte os egentlig i fuld kontrol, men alligevel fik VFF udlignet i det 75. minut fuldstændig ud af ingenting. RIF/LGIF-målmand Steffen Blokvig Berg ville cleare en tilbagelægning, men ramte en fremstormende VFF-spiller på hoften og kunne kun se på, at bolden trillede i det tomme mål.

En kæmpe spand vand i hovedet, og i minutterne efter havde vi svært ved at finde vores egne ben igen ovenpå den chokerende udligning. Efter et par VFF-muligheder fandt vi heldigvis melodien igen, og slutfasen blev utroligt medrivende med 2 hold, der gik hårdt efter sejrsmålet. Det faldt heldigvis til vores side efter 85 minutter, og endnu engang var det en indskifter, der kom på tavlen. Thomas Gerning blev spillet fri i højre side af feltet og fik, på hvad der muligvis var et indlæg, sendt bolden i nettet indenom en Viborg-målmand, der så alt andet end godt ud i situationen.

En endnu mere hektisk slutfase, der også bød på et gult kort til Mikkel Mackenhauer, kastede ikke flere mål af sig, og dermed blev de første 3 point i sæsonen sat ind på kontoen. Dagens RIF/LGIFer blev Lasse Hjort Fog, der gennem hele kampen holdt VFF-forsvaret travlt beskæftiget. På lørdag venter så en udekamp mod det umiddelbare tophold Bording, der som eneste hold i rækken har fået fuld gevinst i de første 2 kampe”.