Første pointtab til Feldborg/Haderup

Efter fire sejre i træk måtte Feldborg/Haderup fredag aften nøjes med et enkelt point i udekampen mod Vinding. Og i den sidste ende må de gule være tilfredse, for udligningen til 4-4 faldt i dommens tillægstid.

Inden da havde Lucas Bertelsen præsteret et hattrick på en bane, der iflg. træner Benny Simonsen på grund af regnvejret ikke egnede sig til fodbold.

• Det lignede ind imellem vandpolo, da der stod blank vand flere steder på banen. Så det var svært at få noget ordentligt spil sat sammen mod et stærkt Vinding-hold, som udelukkede består af ukrainere, fortæller Simonsen til fjendscup.dk.

Han så Lucas Bertelsen gøre det til 0-1 allerede efter 3 minutter, men hjemmeholdet fik udlignet på et straffespark og kom foran på et kanonskud inden pausen.

Lucas Bertelsen fik igen udlignet, men FHIF-erne havde svært ved at få lukket af for hjemmeholdet, der igen kom foran 3-2 og pressede gæsterne. Nok engang lykkedes det Lucas Bertelsen at udligne, og da Vinding fik et gult kort, gav det et lille overtag til de gule.

Trods det kom hjemmeholdet igen foran kort for tid, men som sagt kunne Rasmus Lago Henriksen udligne i overtiden.