Forsvarsløse Sparkær taber igen

Målene er haglet ind hos Sparkær her i efteråret. 35 mål i 8 kampe og kun 12 scoret i den anden ende fortæller alt om for lette mål og for dårlig udnyttelse af chancerne. I går var ingen undtagelse, da måltavlen viste 1-6 efter de godt 90 minutter mod Ravnsbjerg/løgstrup. Der skal slet ikke pilles ved gæsternes sejr, for den var helt i orden, men der var ikke 5 mål til forskel på det, de hold præsterede i går.

For Sparkær leverede egentlig en OK kamp – R/L var bare bedre og scorede stort set på meste, mens det igen var stolpe ud for hjemmeholdet i nogle situatiioner. Allerede i kampens første minut brød Daniel Brøns (Sparkær bedste på dagen) igennem i højre side og serverede et fladt indlæg, som Oliver Andersen helkiksede foran et tomt mål.

Så var dagsordenen ligesom sat, for to minutter senere kom der et tilsvarerende indlæg i den modsatte ende, men her var Simon Borup knivskarp på indlægget, og så var R/L foran 1-0. Sparkær spillede dog godt med, og efter et kvarter hev Andreas Bakholdt en flot redning op på et frispark fra Simon Borup.

Kasper Møller i flyvende stil ramte træværket to gange.

Efter 20 minutter var det så stolpe ud for Sparkær, da Kasper Møller hamrede et hovedstød på stolpen, og i det næste angreb sejlede et skævt indlæg fra højre side (Lasse Fogh) så ind i Sparkærs mål. Hård kost, og det skulle blive værre. Efter en halv time blev det 0-3 efter et hjørnespark, hvor Matti Hall Hansen stod helt fri, hvor bolden faldt ned for fødderne af ham. Bjarne Have nåede kort efter et pynte lidt på stillingen, da han var søgt med frem i feltet ved et hjørnespark, men minuttet efter scorede Matti Hall Hansen et flot mål til 1-4, der var stillingen ved pausen.

10 minutter efter pausen fuldendte han så sit hattrick, da han trak ind i banen fra venstre og med et flot langskud i det ene målhjørne gjorde det til 1-5. Midt i halvlegen var der lidt frustationer at spore hos hjemmeholdet, og Daniel Brøns fik en påtale om, at nu skulle der ikke kommenteres mere på dommer Jesper Vestergaards kendelser. Kort efter brokkede Oliver Ansdersen sig så til et gult kort, og det er jo ikke lige det, der er brug for, når holdet er nede med 1-5.

Sparkær slog dog ikke op i banen og kort efter ramte Kasper Møller overliggeren på et langskud, men Ravnsbjerg/Løgstrup havde helt styr på kampen i 2. halvleg, og med et kvarter igen løb Simon Borup fra Sparkær-forsvaret og lukkede til 1-6.

Daniel Brøns gik endnu engang forrest og var Sparkærs bedste lørdag. Bagerst t.h. R/L’s Simon Borup, der med 2 mål ligger klart i spidsen på fjendscup.dk’s topscorerliste med 11 mål.

Sparkær-profil Daniel Brøns er dog stadig fortrøstningsfuld trods tenniscifrene. – Jeg synes, vi har en bedre fornemmelse efter kampen idag, hvor vi kæmper godt nok for sagen, og det kan vi tage med til de næste kampe, vurderede Brøns efter kampen. Og den næste kamp er i hvert fald en “vind eller forsvind kamp” mod Viborg Nørremarken, der ligesom Sparkær kun har 3 point og en endnu dårligere målscore.

Sparkær træner Poul Vistisen har heller ikke mistet troen på overlevelse.

• Jamen det er jo det samme billede, som vi har set i de andre kampe. Vi tåler ikke, at modstanderne kommer i nærheden af vores mål, for så scorer de. Men i dag giver ingen op, og det har jeg rost spillerne for, selv om vi taber med fem mål, og det er det, vi kan tage med fra denne kamp. R/L vinder fuld fortjent, men det er jo tydeligt, at vi er et bundhold, der ikke får scoret de mål, vi skal. Vi er jo fint med i kampen i lange perioder, og nu venter to nøglekampe mod Nørremarken og VFF, som skal vindes, konstaterer Poul Vistisen.

Ravnsbjerg/Løgstrup-træner Rasmus Dudeck var tilfreds med sit hold:

• En meget fortjent sejr til os i en kamp, som vi har styr på. Sparkær er kun farligepå dødbolde, som de har en del af i 1. halvleg. Men vi spiller fornuftigt kampen igennem og har i dag Matti Hall Hansen som vores bedste. Jeg håber Sparkær får styr på forsvaret og klarer skærerne, fortalte Dudeck efter kampen.