Ingen revanche til Sparkær

De to finalister fra lørdagens Fjends Cup finale tørnede igen sammen denne lørdag i Løgstrup, og det blev igen Ravnsbjerg/Løgstrup, der løb med sejren i et sandt målorgie. 6-3 lød cifrene, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede af efter 90 underholdende minutter.

Det startede, som man kunne forvente, med et massivt boldovertag til R/L, og Sparkær stod kompakt og satsede på kontramuligheder. Den første kom allerede efter to min. da debuterende Michael Hansen skød lige over. Efter 5 min. var hjemmeholdet tæt på, men Andreas Bakholdt afværgede flot.

Ravnsbjerg/Løgstrup styrede kampen og spillede godt i den første halvdel af halvlegen, og det var da også logisk, at det blev 1-0 efter 25. minutter, da Simon Borup var hurtigt over en tilfældig bold i feltet. Allerede minuttet efter svarede Sparkær igen, men en R/L forsvarer headede væk på målstregen, da målmand Martin Borup var på skovtur, og det blev til endnu et stor chance kort efter til Kasper Møller.

Det var som om, at hjemmeholdet gik lidt i stå efter føringsmålet i stedet for at presse på for yderligere scoringer, og Sparkær-spillerne kæmpede sig godt ind i kampen.

Efter pausen var det så gæsterne, der kom bedst ud, og udligningen kom efter 50 min., da Kasper Møller blev sendt afsted. Han tog et par træk og scorede fladt med venstrebenet. Det hold dog kun i fem minutter, da R/L igen kom foran på et kludemål af Christian Vestergaard efter noget klumpspil.

Simon Borup (tv) og Kasper Møller markerede sig igen som henholdsvis 3-dobbelt og dobbelt målscorer. Arkivfoto.

Sparkær gav dog ikke op og var bedst i den første periode af 2. halvleg. Og nok engang kom udligningen fra Kasper Møller, der headede et godt indlæg fra Bjarne Have i mål. Herefter var der to store muligheder til Sparkær, men nok engang slog hjemmeholdet til på en kontra, hvor Andreas Bakholdt kunne parere et indlæg, som endte i hovedet på Lukas Carlsen, der til Sparkær-spillernes højlydte protester fik lov at stå i off-side position. Den blev ikke dømt, men gjorde en klar off-side på Kasper Møller ved 1-1 målet så heller ikke.

Efter ca. 80 minutter lukkede hjemmeholdet så kampen med to gode mål – første et fladt indlæg fra højre, som Simon Borup omsatte, og kort efter skøde samme Borup ladt fra kanten af feltet ude ved den ene stolpe. Det lignede afgørelse, men Sparkær-spillerne skal have ros for at kæmpe videre, og de scorede endnu et flot mål, da Anders Schmidt heade Nicolaj Andersens indlæg i mål. I de døende minutter scorede Lukas Carlsen til slutresultatet 6-3.

Anders Schmidt scorede et flot mål på hovedstød. Nr. 13 er Sebastian Murphy, og bagerst ses Simon Borup og Martin Bøge.

Træner Poul Vistisen var selvfølgelig ikke tilfreds med at tabe, men var ellers på mange måder tilfreds med det, han så:

• Jeg synes, vi spiller dem rigtigt, og giver dem helt planlagt initiativet. Jeg er tilfreds med både den energi og den vilje, der bliver vist og er glad for, at vi skaber så mange målchancer. Jeg er så slet ikke glad for, at vi ikke scorer på de store chancer, og det bliver afgørende for resultatet. Som jeg ser det, skaber vi lige så mange chancer som Ravnsbjrg/Løgstrup –  vi scorer 3, og de scorer 6.

Sparkær spiller allerede igen onsdag kl. 19.00 hjemme mod Viborg Nørremarken.