Målfester i Sparkær og Stoholm

Både Sparkær og Stoholm benyttede torsdag aften til at få afviklet træningskampe.

Sparkær mødte Borup i en udsat kamp, og det blev en meget ensidig forestilling, som endte i en 6-0 sejr til hjemmeholdet. 2-0 stod det ved pausen på mål af Daniel Brøns og Kasper Møller, og 2. halvleg blev et konstant pres mod Borup-målet. Det kunne være gået meget værre for Borup, hvis Sparkær-angriberne havde været bare en smule skarpere.

Daniel Brøns gjorde det til 3-0, Kasper Møller til 4-0 og 5-0,.inden Oliver Andersen sluttede af til 6-0. Samme Oliver Andersen var 5-10 min. før tid så uheldig at blive slået groggy i en luftduel med Borup-målmanden (et hændeligt uheld), og kampens dommer og spillerne valgte at slutte kampen. Efterfølgende var den unge mand temmelig rystet og svimmel, så antagelsen er, at han måske har pådraget sig en mindre hjernerystelse.

I Stoholm var serie 3 oprykkede Ejsing med tidligere Feldborg/Haderup-træner Peter Ellebæk på besøg, og de blev sendt hjem med et 0-5 nederlag. Stoholms målscorere var Emil Helligsø, Per Jensen,Jonathan Jul, Steffen Olesen og Kristian Svendsen.