Møller og Sparkær vågnede op til dåd

Efter fire nederlag i træk, heraf nogle slemme øretæver, var det i eftermiddag Sparkær, der uddelte tæsk til Viborg Nørremarken på banen ved Nordre Skole i Viborg. Med fire mål blev Kasper Møllers målnæse endnu engang bekræftet, og ud over målene spillede han en glimrende kamp.

Sparkær satte sig på kampen fra start til slut, og allerede efter 10 min. var de rød/hvide foran 2-0. Først tog Oliver Andersen en solotur fra banens midte, hvor han zig-zaggede forbi en tre-fire Nørremarkenspillere, inden han var var helt fri og kunne score til 1-0. Da var der spillet syv minutter, og bare tre minutter senere forfulgte Kasper Møller energisk en lang bold, nåede den før målmanden og prikkede den forbi ham og i mål.

Der var trængsel foran Nørremarkens mål fra kampens start. F.v. Anders Schmidt, Michael Hansen og Kasper Møller. Med ryggen til dommer Rene Møller.

Så var kampen næsten punkteret, for Sparkær-spillerne holdt et højt pres på hjemmeholdet, og da Anders Holm efter 25 minutter scorede efter et hjørnespark, var der ro på hos Sparkær-tilhængerne på sidelinjen. En enkelt uopmærksomhed i Sparkær-forsvaret efter 38 minutter gav Nørremarken en reducering, men det var også deres første og eneste chance i 1. halvleg, der sluttede 3-1 til Sparkær.

I pausen havde træner Poul Vistisen ikke brug for nogen dundertale, men roste spillerne for deres vilje og gejst over hele banen. Den fortsatte efter pausen, hvor et mål af Kasper Møller efter 50. minutter helt tog modet fra hjemmehodlet. Herefter havde Sparkær let spil og mange chancer til det, der kunne være blevet to-cifret, men det blev ved fire mål mere.

Oleksandr Tymchenko (Sasha) spillede sin bedste kamp i Sparkær-trøjen. Bagved Anders Holm, der scorede til 3-0.

Efter 57 minutter scorede Daniel Brøns et af de “sværeste” mål i karrieren, da Oleksandr Tymchencko (“Sasha”) fra højre side serverede bolden for fødderne af Brøns foran et tomt mål. Brøns scorede også til 6-1 efter 71 minutter, da Nicolaj Andersen energisk tilkæmpede sig bolden blandt flere Nørremarken-spillere og spillede Børns helt fri. Ti minutter før tid fik Nørremarken så foræret et straffespark, da bolden blev skudt op på Anders Schmidt’s arm, som han holdt tæt til kroppen. Andreas Bakholdt var chanceløs på straffesparket.

Og så var der ellers Møller-show til sidst med to mål i det 85. og 89. minut. Og med fire mål i melder Kasper Møller sig nu igen ind i kampen om Skive Folkeblads topscorerpris, som han løb med i foråret.

En fornem indsats af Sparkær, både viljemæssigt og spillemæssig i en kamp, der var dømt “vind eller forsvind”. Med samme indstilling ligger der flere point forude, og som holdet spillede i dag, er det for godt til at rykke ned i serie 4. Træner Poul Vistisen var da også ovenud tilfreds.

• Der er ikke så meget andet at sige, end at alle mand ydede optimalt i dag. Vi både kæmpede og spillede godt, og det var en fornøjelse at se på, lød da altså fra Vistisen, inden han og spillerne gik til en planlagt fest i klubhuset.