Mønsted fik 7-1 klø i Ans

Mønsted måtte torsdag aften rejse hjem fra Ans med et nederlag på 1-7, og det blev næsten kopi af det første møde i Mønsted, som endte 1-6.

MIF-erne kom skidt fra start og bagud allerede efter 5 minutter. Det blev værre i det 12. minut, da der blev dømt et straffespark mod Keven Pedersen, som tilmed måtte ud i 10 minutter med gult. Inden pausen øgede hjemmeholdet til 3-0.

• Det blev lidt grimt at se på, især i det sidste kvarter, hvor det så ud til at folk “trak stikket” efter at Ans var kommet på 4-1, og så får de lidt let tre mål mere. Vi havde svært ved at ramme hinanden, så det var en lidt træls aften, fortæller træner Robert Overgaard til fjendscup.dk.

Mønsted fik reduceret til 3-1 efter 20-25 minutter i 2. halvleg, men mere blev det altså ikke til. Efter to nederlag i træk skal Mønsted i næste runde gerne have point mod Viborg FF, som besøger Mønsted Stadion fredag den 24. maj.