Mønsted fortsætter med at vinde

Claus Højgaards tropper er inde i en god stime, og lørdag blev det til en sikker 6-1 sejr hjemme over Viborg B67. Dermed er MIF-erne fremdelses på en sikker førsteplads i puljen. Det var ellers en kamp, som Højgaard var lidt bekymret for.

• Vi fik ingen skader, og det er jeg glad for, fordi jeg kan ikke lide den måde, de spiller på med små hævnakter. Det skete også flere gange i lørdags, når dommerene havde fokus på bolden og ikkeså , hvad der foregik andre steder.

Det afstedkom to gule kort allerede efter 4 minutter, da en B67-spiller sparkede eftertacklede Sune Langhoff, da han havde spillet bolden frem. Det fik Langhoff til at vende sig og skubbe lidt til B67-manden, og så endte de begge udenfor.

Men inden da var Mønsted kommet foran 1-0 allerede efter 20. sekunder, da Morten Harritz fint omsatte et indlæg fra venstre i mål. B67 kom over chokstarten og fik udlignet efter 12 minutter ved den tidligere VFF-spiller Christian Muomaife, som MIF-forsvaret havde lidt problemer i starten.

Jonathan Jul Strømsted (tv) fik gang i målscoringen. Arkivfoto

Jonathan Jul slog dog hurtig kontra, da han bragte Mønsted foran 2-1 allerede minuttet efter, og mere skete der så ikke i 1. halvleg, der blev en rodet affære. Efter pausen satte Mønsted tingene på plads med tre mål i det 48., 55. og 65. minut. Først to gange Johanthan Jul og derefter Casper Langhoff.

Der var stadig gang i kortspillet, og efter 70 minutter måtte Mønsted-målmand Jens Peder Lausen ud i 10 min. efter et frispark begået udenfor feltet, og kort efter endnu en B67-er, der så gult. Niels Christiansen lukkede til 6-1 i slutfasen, men inden der blev fløjtet af, var der endnu et gult kort til B67-spilleren, der havde fået kampens første gule, så det blev konverteret til rødt.

• Der var ingen tvivl om, hvilket hold der var bedst, og de kom kun for at slå spillet i stykker. Dejligt med en sejr i en kamp, hvor jeg igen måtte rokere i forsvaret, men det tog kun 20-25 minutter, inden det fungerede, fortæller Claus Højgaard.