Mønsted fortsætter med at storsejre

Efter en kamppause på næsten 3 uger på grund af udmeldelser og afbud kom Mønsted i aftes igen på græs ved hovedvej 16, hvor Vestermarken blev slået med sikre 6-0. Den ene halvdel af trænerteamet, Jens Harrestrup har sendt denne rapport til fjendscup.dk.:

“Vi vinder en sikker sejr på 6-0 i en kamp, hvor vi igen er total dominerende. Vestermarken stiller sig langt tilbage på banen og venter på kontrastød, som vi dog stort set holder på nul. I perioder spiller vi rigtig fint fodbold, især i første halvleg. Men vi skal bryde en solid mur op i hver kamp, og det kræver, at vi spiller hurtigt og flytter os for hinanden på banens sidste tredjedel.

Kasper Henriksen fik både set et gult kort i første halvleg og scoret efter pausen. Arkivfoto.

Anden halvleg bliver lidt noget rod, ikke mindst grundet en dårlig stemning mellem de to hold, især anført af Vestermarken. Dommeren formår desværre ikke at få styr på det, og han kunne have minimeret det ved at give gult kort på gentagne svinske kommenterer og et par yderligere gule kort i en kamp, hvor der er 4 gule kort.

Vi sætter triumf på med 3 mål de sidste 15 min. Og på en dag, hvor vi mangler 4 mand, viser vi bredden i truppen, og vi tager 3 point, holder nullet samt ingen skader med videre.

Nu ser vi frem til ombrydningen og har givet os selv et godt udgangspunkt i bestræbelserne på en hurtig tilbagevending til serie 4. Kampens spiller er Klaus Østergaard med en suveræn indsats.”

Målene fald således:
26 min Niels Christiansen (assist Klaus Ø)
44 min Klaus Østergaard (assist Andreas)
52 min Casper Langhoff
75 min Kristian Svendsen (assist Speedy)
80 min Keven Pedersen (assist Klaus)
85 min Kasper Henriksen