Mønsted fortsat uden point

Mønsted skulle lørdag forsøge at få de første point på tavlen i en udekamp mod Viborg FF. Det lykkedes dog ikke i en kamp, der endte 5-3 til hjemmeholdet, men ligeså godt kunne være tippet til Mønsteds fordel.

I en målmæssigt vanvittig første halvleg (4-3) sørgede Nicolaj Rasmussen for Mønstedføring 1-0, men det blev hurtigt vendt til 2-1 til VFF. Mønsted svarede dog igen og kom på 3-2 ved Sune Langhoff og igen Nicolaj Rasmussen.

Viborg FF fik dog det hele vendt på hovedet igen og kunne gå til pausen foran 4-3. I anden halvleg gik målscoringen i stå, og i den periode fik Mønsted et lille overtag. Det var da også meget tæt på en udligning med 5 minutter igen, men i stedet slog hjemmeholdet kontra og lukkede kampen til 5-3.

• Det var en helt igennem lige kamp mod et godt VFF-hold. Spillet bølgede frem og tilbage, men desværre kunne vi ikke holde vore føringer ret længe. Det kunne være gået begge veje, og jeg synes godt, at vi kunne have fortjent i hvert fald det ene point, fortalte træner Robert Overgaard til fjendscup.dk