Mønsted fulgte op med ny sejr

Efter 8-4 målfesten i fredags tog Mønsted tirsdag aften til Bruunshaab og vandt med 3-1 over B/T. Dermed har MIF-erne fået den bedst mulige start efter nedrykningen til serie 4.

Det blev dog ikke nogen nem start, for hjemmeholdet spillede godt og var toneangivende de første 25 minutter, hvor Jens Peder Lausen var redningsmand i et par farlige situationer. Men efterhånden fik Mønsted styr på spille, og i det sidste kvarter af 1. halvleg stod der Mønsted på det meste, der blev skabt flere chancer, men ingen mål.

De kom efter pausen, hvor hjemmeholdet ragede tre gule kort til sig – de to første efter 52. og 65 minutter. Inden det første havde Casper Langhoff i det 52. minut bragt Mønsted i front efter en flot frispilning af Martin Harritz.

Mads Langhoff (rød). Arkivfoto Benjamin Christensen.

Efter 74 minutter blev det 2-0 på straffespark begået mod Mads Langhoff og sat ind af sorebror Casper – igen efter forarbejde af Martin Harritz, der fandt Mads Langhoff i feltet. Unge Langhoff kom selv på tavlen med knap 10 minutter igen, da han sendte et frispar en meter uden for feltet direkte i mål. B/T reducerede med ca. 5 min. igen.

De blev dog ikke spillet, for med et par minutter igen fløjtede dommer Jens Lihme Jensen kampen af, da det var blev så mørkt, at man stort set ikke kunne se noget, bortset fra et lyn. Knap var spillerne kommet i omklædningsrummet, for sluserne åbnede sig.

• Jeg er godt tilfreds. Vi producerer mange chancer, og vi er især farlige, når vi kombinerer godt og spiller igennem deres forsvar. Det tegner godt, men der er stadig meget at arbejde med på holdet, og godt for det, fortæller en tilfreds Claus Højgaard til fjendscup.dk

Næste kamp er hjemme mod ØK næste tirsdag.