Mønsted gik ned i Ørslevkloster

Mønsted led lørdag et markant nederlag på 2-6 i Ørslevkloster, der med sejren fuldstændig åbnede topkampen i serie 4 pulje 58. Mønsted holder førstepladsen med 20 point, men er nu tæt forfulgt af Søndermarken, Vridsted og ØK. Og Eastside, der mangler en kamp i forhold til de andre, har på femtepladsen 17 point.

Kampen i Ørslevkloster var en kæmpe skuffelse for Mønsted og træner Claus Højgaard, der så sit hold gå fuldstændig i stå i anden halvleg.

• Vi spillede fodbold i 38 minutter, og i den periode spillede vi godt og misbrugte chance efter chance, for tæller Højgaard til fjendscup.dk

Han så Claus Østergaard bringe Mønsted foran allerede efter seks minutter, men ØK udlignede midt i halvlegen på en flot helflugter fra kanten af straffesparksfeltet. Og kort før pausen kom hjemmeholdet foran 2-1.

Efter pausen var Mønsted så helt væk, og der var iflg. Claus Højgaard kun et hold på banen i den periode. Der varda også kun spillet seks minutter, da der stod 4-1 på tavlen, og det blev 5-1, inden Jonathan Jul pyntede lidt. Det blev dog til endnu en ØK-scoring kort før tid.

• Jeg mindes ikke at have set et hold gå så meget ned, som vi gjorde i 2. halvleg. Det var piligt og ikke sjovt at se på, men ØK’s sejr var indiskutabel og fuld fortjent, konstaterede Højgaard.

Der en nu lagt op til et sandt lokal- og topbrag næste lørdag kl. 16.00, når Vridsted besøger Mønsted Stadion.