Mønsted gjorde det slemme ved Stoholm

Lørdagens ubestridte overraskelse leverede Mønsted, da de med en 1-0 sejr over naboerne fra Stoholm ramte hårdt ind i selvforståelsen hos både spillere og tilhængere fra Stoholm. Hos de hårdest ramte tilhængere hjalp det dog lidt med rigeligt fadøl efter kampen.

Men cifrene lyver ikke, og uden at skulle vurdere fortjent/ufortjent (det findes i øvrigt ikke i fodbold, for det hold, der scorer flest mål, fortjener at vinde), så kan det konstateres, at Stoholm havde bolden mest, pressede Mønsted især i 2. halvleg, men Mønsted havde så sandelig også deres tilbud ud over 1-0 målet sat ind af altid farlige Jonathan Jul Strømsted (herover t.v.)

Kampen blev afgjort på en omstilling efter bare 9 minutter. Tilbagevendte Sune Langhoff sendte Jonathan Jul afsted fra midterlinjen, og han løb simpelthen fra Stoholm-forsvarerne Anders Nybo og Morten Konradsen og udplacerede Casper Drensborg, der havde afløst Rasmus Højbjerg i Stoholm-målet.

Samme Drensborg gjorde dog sin fyldest i 2. halvleg, hvor han med fine redninger forhindrede scoringer fra Nicolaj Jensen på hovedstød og Keven Pedersen. I den anden ende måtte Mønsteds veteran-målmand Niels Peder Lausen præstere en enkelt flot redning, da han nåede ned til et skud helt ude ved stolpen.

Stoholm pressede på og havde mange afslutninger, men der var hverken snert eller præcision i skudene, som for det meste kom udefra. Så da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede af, var sensationen en kendsgerning.

Betænkelige miner hos Niels R. Jensen (th) kort før kampens fløjtes af.

Det sætter nu Stoholm i et alvorligt pres på tirsdag, hvor en sejr over Feldborg/Haderup kan vise sig ikke at være nok, hvis Mønsted og skals spiller uafgjort.

Mønsted-træner Claus Højgaard:
Vi spiller en rigtig god kamp, og jeg synes, at det er fortjent, at vi vinder.

Stoholm-træner Niels R. Jensen:
Aw, aw, men flot gået og kæmpet af Mønsted.1. halvleg er helt lige, hvor vi bliver fanget i en omstilling af vores ven Jul, som sædvanlig er farlig. I 2. halvleg sidder vi totalt på spillet foran et godt kæmpende Mønsted-forsvar, men vi kan ikke lave mål i dag. På trods af et hav af halve og hele chancer, får vi ikke bolden ind. Der var vi sgu ikke skarpe, men godt for tirsdagens kampe, hvor alt nu er i spil.