Mønsted i problemer

Mønsted er med tre kampe tilbage i alvorlige problemer i bunden af serie 4. Tirsdag i sidste uge blev det til et smalt 0-1 nederlag hjemme til Sdr. Rind/Vinkel i en kamp, hvor MIF-erne følte sig snydt for et straffespark i tillægstiden.

Og i aftes var Mønsted så ude i et regulært bundopgør ved Finderuphøj Skole mod Viborg B67. Det lignede længe en kærkommen gevinst og 3 point, men i slutminutterne lavede MIF-erne så et straffespark, der gav B67 2-2.

Mønsted kom bagud 0-1 efter 10 minutter, men Nikolaj Rasmussen fik vendt det hele med to mål. 1-1 sidst i 1. halvleg og 2-1 midt i 2. halvleg. Dermed er Mønsted fortsat under stregen med 10 point, et mindre end Vridsted, som er modstanderen den 14. juni.

• Det ser svært ud for os nu. En sejr i aftes havde gjort, at vi selv kunne afgøre det, men der er tre kampe igen, og vi har ikke opgivet, lød det fra træner Robert Overgaard dagen derpå.