Mønsted i sejrsstime

Mønsted fortsatte tirsdag aften den fine start på turneringen, og med 5-2 over ØK satte de den tredje sejr i træk ind på kontoen.

Den blev blandt andet sikret af et hattrick af Mads Langhoff (herover), der har været i målhumør efter sommerpausen og nu topper fjendscup.dk’s topscorerliste med 6 mål.

Langhoff scorede begge Mønsteds mål før pausen, men begge gange udlignede ØK, så pausestillingen var 2-2. Efter pausen var det så i rækkefølge Claus Østergaard, Sune Langhoff og Mads Langhoff, der sikrede 5-2 sejren i en kamp med tre gule kort, heraf to til hjemmeholdet.

• Vi spillede en meget dårlig 1. halvleg, hvor vi lavede store personlige fejl i defensiven. Det blev trods alt bedre i de sidste 45 minutter, og der kunne sagtens være blevet scoret flere mål i begge ender, men vi fik trods alt en fortjent sejr, fortæller Mønsted-træner Claus Højgaard til Skive Folkeblad. Han kunne i øvrigt se fidusstemmerne gå til Mads Langhoff og Niels Overgaard.

ØK-træner Kristian Kjær forsøgte ikke at bortforklare nederlaget og sagde til avisen:

• Vi ramte overliggeren ved 3-2 til dem, og så løb de med det samme op og gjorde det til 4-2, hvilket vi desværre ikke kunne svare igen på. Lars Løvig fik vores fidus, og det er svært at bortforklare et 5-2 nederlag, så det vil jeg lade være med at prøve på, sagde »Krudt«, der i øvrigt også kunne fortælle, at han stopper sit virke i ØK efter denne efterårssæson, og det sker efter rigtig mange sæsoner i klubben.