Mønsted og Vridsted i oprykningsræs

Mønsted har gennem det meste af turneringen lignet en sikker oprykker, men i de seneste 5 kampe er det kun blevet til 4 point, og dermed er holdet faldet ned på 4. pladsen, 3 point efter Eastside på 1. pladsen med 24 point.

Oprykkerne fra Vridsted er derimod stille og roligt kravlet op i tabellen og er nu nr. 3 med 2 point op til Eastside. Meget kan ske i de to sidste runder, hvor flere af topholdene møder hinanden, men både Mønsted og Vridsted er stadig i spil til en oprykning.

Mønsted tabte lørdag til netop Eastside med 1-3 med Nicolaj Jensen som MIF-målscorer, og om kampen sagde Claus Højgaard til Skive Folkeblad:

• Vi sad på spillet fra det 15. til det 70. minut, og at vi kun scorede en gang i den periode kom til at koste os i slutfasen. Vi havde nok 25 hjørnespark, som vi ikke fik noget ud af, så jeg synes med rette, at vi kan føle, at vi fik et lidt hårdt og ufortjent nederlag, for de var til gengæld meget effektive, når de fik chancerne, sagde Claus Højgaard.

Vridsted fik derimod en storsejr over bundholdet B67 på hele 6-1 med Nicklas Kjær og Peter Laigaard som dobbelte mpålscorere, mens Nicklas Holm og Mathias Hedegaard scorede hver et mål. Om kampen sagde træner Benny Hansen til Skive Folkeblad:

• Vi var lidt ramt af skader og afbud – blandt andet viste det sig under opvarmningen, at Mathias Hansen ikke kunne spille på grund af den skade, han fik sidste gang mod Mønsted. Vi kom lynhurtigt foran med 2-0, og herefter var der en lang periode uden mål, og her kunne B67 også have scoret. Det gjorde de dog ikke, og så kunne vi sætte trumf på i løbet af 2. halvleg, sagde Benny Hansen.