Mønsted ovenpå igen

Efter det overraskende nederlag til Sdr. Rind/Vinkel i mandags kom Mønsted fredag aften igen på vindersporet med en 2-0 sejr over B/T i Bruunshaab. Og de to kampe var iflg. træner Robert Overgaard som nat og dag.

• Lige så ringe, vi var i Sdr. Rind, ja ligeså gode var vi i aftes, hvor vi igen fandt vores niveau, kunne Overgaard konstatere dagen derpå.

Han så en fortjent sejr til Mønsted i en kamp, hvor målene faldt efter pausen. Inden Martin Harritz bragte MIF-erne på 1-0, var Niels Christiansen sendt udenfor med gult, så målet faldt, mens Mønsted var i undertal.

Martin Harritz (tv) blev dobbelt målscorer. Arkivfoto.

Senere kom der mere gang i kortspillet, og både Nicolaj Jensen og en B/T spiller var ude samtidig. Og i den periode øgede Martin Harritz til 2-0, som blev slutresultatet.

• Jeg kommenterer sjældent på dommerne, men ham her, synes jeg var “mærkelig” og havde nogle underlige kendelser, der gik begge veje og skabte uro, men heldigvis ikke fik indflydelse på resultatet. Vi havde styr på dem i 2. halvleg, og jeg ser ikke, at de kommer frem til åbne chancer, lød det fra Mønsted-træneren, der så Martin Harritz som kampens spiller.

Med sejren holder Mønsted fast i en oprykningsplads blandt de 12 bedste 2-ere i serie 4. Næste kamp er hjemme mod Rødkærsbro på lørdag kl. 16.00.