Mønsted på sejrsspor igen

Efter 0-4 nederlaget i sidste weekend til Højslev kom Mønsted hurtigt tilbage på kursen mod serie 3. Og det var ganske eftertrykkeligt, da Bruunshaab/Tapdrup blev sendt hjem fra Mønsted Stadion med et to-cifret nederlag, der lød på 10-2.

Det skete på et Mønsted Stadion, der iflg. træner Claus Højgaard gav spillerne svære betingelser for godt fodboldspil, da banen i det våde vejr var blevet revet godt op af en serie 5 kamp lige før. Tilmed var han heller ikke tilfreds med dommer Kenni Jensen, som han mente lagde en helt forkert linje på den vanskelige bane.

• Jeg synes ikke, at det er OK at tillade så hårdt spil på en bane, der i værste fald kunne medvirke til alvorlige skader. Vi fik tre mand skadet, men forhåbentlig ikke alvorligt, fortæller Højgaard til fjendscup.dk

De første 20 minutter var gæsterne med i kampen, men derfra stod der Mønsted på det hele. Mads Langhoff lagde for i målfesten efter bare 4 minutter, men B/T svarede igen minuttet efter og udlignede. Det blev 2-1 ved Jonathan Jul i det 10. min., Kenneth Davidsen røg ud med gult efter 24 minuttter, og mens han var ude, øgede Jonathan Jul til pausestilling 3-1.

Efter pausen kom målene i en lind strøm. Mads Langhoff til 4-1 efter 55. minutter og storebror Sune til 5-1 fem minutter senere. Martin Harritz gjorde det til 6-1 i det 65. minut, men to minutter efter pyntede B/T til 6-2. Mønsted var dog ikke færdige, og i det 79. og 80. minut scorede Jonathan Jul så mål nummer tre og fire, Martin Harritz gjorde det til 9-2 i det 88. minut, og Claus Østergaard lukkede og slukkede i overtiden.

• Vi kunne have scoret 20 mål, men jeg er selvfølgelig tilfreds med den store sejr. Vi spillede godt, og især var Jonathan Jul sprudlende i dag med 4 mål og medvirkende til flere af de øvrige, slutter Claus Højgaard, der så Casper Langhoff få gult midt i 2. halvleg. I øvrigt nåede B/T også at se gult fire gange i løbet af kampen.

Næste lørdag skal Mønsted en tur til Ørslevkloster.