Mønsted-sejr i snestorm

Fredag aften var der dømt lokalopgør på Mønsted Stadion, hvor Vridsted var på besøg. En intens og jævnbyrdig kamp endte med en 3-2 sejr til Mønsted, efter at Vridsted havde ført to gange.

Mathias Hansen sendte Vridsted i front efter 17 minutter, men Magnus Overgaard fik udlignet efter ca. en halv time, og 1-1 var stillingen ved pausen.

Et lille kvarter ind i 2. halvleg sørgede Emil Hansen for en ny føring til gæsterne, men to hurtige mål af først Sune Langhoff i det 70. minut og Kristian Laustsen godt 5 minutter senere afgjorde kampen til Mønsteds fordel.

Vridsteds to målscorere, brødrene Mathias og Emil Hansen med træner og far Benny I midten. Arkivfoto.

MIF-erne har nu taget tre sejre i rap, og til det siger træner Robert Overgaard:

• Vi spiller igen en god kamp og holdet udvikler sig stadig. En kombination af 6 helt unge spillere og nogle mere erfarne til at styre tropperne gør, at tingene hænger sammen. Kampen blev dog i de sidste 25 minutter præget af sne, som gjorde banen tung, og det skabte tilfældigheder.

Vridsted-træner Benny Hansen har denne kommentar til kampen:

• Ja lort. Nej vi havde et godt hold med til Mønsted, men gode spillere er ikke altid nok. Det bevidste Mønsted, at med fight (nogle gange hårde nærkampe) og jernvilje og held vinder man sådanne kampe. Lorte vejr (ens for begge hold?), blev måske snydt for et straffe i overtiden. Men vi ramte ikke dagen.