Mønsted smed sejren i Vridsted

Der var lokalopgør på Vridsted Stadion lørdag eftermiddag, da Mønsted var på besøg i Vestfjends. Det blev en målrig affære, der endte 3-3, efter at Mønsted længe lignede en sikker vinder.

Sune Langhoff bragte gæsterne foran allerede i det 2. minut, da han omsatte en flot diagonalbold fra Nicolaj Jensen i venstre side til mål. Herefter var Mønsted spilstYrende i de næste 20-25 minutter, men så fik Vridsted fat, og fik en god periode resten af halvlegen.

Sune Langhoff har forladt bænken efter overstået Ironman og bidrog med en enkelt scoring. Arkivfoto

Udligningen kom i starten af 2. halvleg ved Nicklas Kjær, men Mønsted godt igang igen, og i det 55. minut bragte Kenneth Davidsen så gæsterne foran, og blot 5 min. senere var der debutantmål af Morten Harritz, der blev spillet fri af storebror Martin. Det lignede en afgørelse, og MIF-erne havde da også efterfølgende godt styr på kampen, men blev efterhånden lullet lidt i søvn med udsigt til en sikker sejr.

Og så pludselig ramlede det hele for gæsterne. Både Nicolaj Jensen og Niels Ovrgaard fra forsvaret måtte udgå med skader, og da Martin Harritz samtidig røg ud med gult, gik det galt, og der opstod panik i MIF-forsvaret.

Vridsted reducerede med et kvarter igen ved indskiftede Benny Hansen og udlignede 5 min. før tiden udløb igen ved Nicklas Kjær.

Nicklas Kjær – dobbelt målscorer for Vridsted. Arkivfoto.

• Det var træls at tabe, for vi havde i den grad styr på dem, så jeg føler, at vi tabte to point i stedet for at vinde et. Men der var jo en forklaring på det hele, og det er jo til at leve med, når den slags sker. Jeg synes, vi spiller en god kamp, og havde chancerne til at lukke kampen yderligere, inden det gik galt, fortæller Claus Højgaard til fjendscup.dk. Han tænker her nok på Matin Harriz’s skud på stolpen i 1. halvleg og Morten Harritz’s skud på overliggeren efter pausen.

Vridsted-træner Benny Hansen havde denne opfattelse af kampen:

• Vi var igen for passive og ikke klar fra start, og det giver dem en super start. Jeg synes, vi arbejder os godt ind i kampen, der bliver en lige affære. Efter deres 3-1 føring tonser vi på og presser på, og jeg synes, Mønsted går døde det sidste kvarter. Havde kampen varet 5 minutter længere, så havde vi vundet vurderer Benny Hansen.