Mønsted-træner glad for 2-2

• Det point er jeg glad for. De var gode, og vi var nok kun på 80 pct. af det, vi kan.

Det var den korte konstatering fra Claus Højgaard efter aftenens kamp på Mønsted Stadion mod Viborg Nørremarken. Gæsternes pointhøst har ikke været prangende i de første kampe, og det forstår Højgaard ikke helt, efter det han så i aften.

Det var især i 1. halvleg, at det kunne være gået galt for Mønsted, selvom hjemmeholdet efter bare to minutter havde to hovedstød på overliggeren, der med scoringer kunne have givet en anden kamp.

Men herefter var det Nørremarken, der med aggressivt pres i den grad udfordrede Mønsted-forsvaret, som i flere omgange måtte love for en vågen og godt spillende Casper Drensborg i målet. Derfor blev det kun til et enkelt mål efter 12 minutter, selv om gæsterne havde flere friløbere.

Kort efter pausen slog Mønsted så pludselig til med to hurtige scoringer i det 48. og 50. minut og vendte stillingen til egen fordel. Først udlignede Jens Harrestrup, og kort efter var Jonathan Jul på pletten.

I det 67. minut faldt udligningen, da Anders Jensen begik et straffespark, som Claus Højgaard ikke kunne indvende noget imod. Han havde iøvrigt ros til kampens dommer Gert Pedersen.

Resten af kampen, som blev mere fysisk betonet,  bød ikke på de store chancer, og det endte altså i en pointdeling, som Mønsted-siden var tilfredse med.

• Ja, især efter en 1. halvleg, hvor de godt kunne have ført med 4-2 eller 5-2, vurderede Claus Højgaard.

Fredag skal MIF-erne i kamp igen ude mod Skive IK.