Nederlag til Feldborg/Haderup

I aften tog FHIF-erne hjemme i Feldborg imod serie 2 nederykkerne fra Linde, og det endte med et nederlag på 2-4.

Peter Ellebæk fortæller:

”Men igen brænder vi for mange store chancer. Bare i første halvleg har vi 3 store chancer, som Morten Nielsen, Sebastian Kristensen, Jonas Henriksen Brænder, og når man ikke er skarpe nok foran målet selv, skulle Linde bare have en chance, og de scorer går til halvleg med en føring på 0-1.

Anden halvleg kommer vi godt fra start med mere ro på spillet, og styrer spillet. Men vi begynder at falde lidt i spillet, og efter ca. 20 min. scorer Linde på et flot angreb til 0-2.
Og lidt efter deres mål til 0-2 får de et hjørnespark i højre side, hvor Lasse Jensen og Ahmed Jazar glemmer at dække op, da de står og diskuterer, hvem der var skyld i hjørnesparket. Så var det jo nemt for Linde at score til 0-3.

Men så vågner de gule op igen, og får scoret til 1-3 af unge Joachim Henriksen, som banker bolden op i hjørnet, og ca. 10 min. senere begår Linde straffespark, som Morten Nielsen sparker op i nettaget til 2-3.

Så begynder man at tænke på sidste uges kamp, hvor vi kom stærkt tilbage efter at være bagud med 0-2 og fik 2-2 mod Borbjerg. Og det kunne da også være sket, hvis vi var mere skarpe foran målet, blandt andet ved Lars Ringgaard, som står ca. 30 cm fra målet og sparker over.

I det sidste min begår samme Ringgaard et klodset straffespark, og de scorer til kampens resultat 2-4.

Nu må se, om den første sejr ikke kommer i næste uge enten mig Mejrup eller Måbjerg, jeg tror på det i hvert fald.”