Ny uafgjort og nyt point til Feldborg/Haderup

Onsdag aften var de gule fra Feldborg/Haderup igen i ilden – denne gang en kamp på udebane mod Borbjerg som endte 2-2.

Træner Peter Ellebæk skriver til fjendscup.dk:

”Efter kampen sidder man med en blandet føles af, om man er glad eller skuffet. Jeg tager det positivt, idet vi var bagud med 2 mål og alligevel kommer tilbage og får 2-2 med hjem til Feldborg/Haderup.

Vi får en lorte start. Efter bare 4 min. spil får vi et hjørnespark, som vi taber anden bolden på, og vi kommer i ubalance. De kører så kontra 5 mod 3 gule og Borbjerg scorer til 1-0.

Borbjerg har vel 15-20 min på deres præmisser, inden FHIF-drengene vågner op af deres middagssøvn. Vi begynder at skabe chancer på samlebånd, blandt andet Sebastian Kristensen, Morten Nielsen og Mikkel Dejlov kommer til halvstore chance uden at være skarpe, og desværre går vi til pausen bagud med et 1-0.

Vi kommer OK ud til anden halvleg med den tro, at vi snart må score mål i serie 3, men i det 53 min. måtte vores målmand Klaus Hansen udgå med en skade. Heldigvis var Patrick Steffensen klar i målet.

Morten Nielsen målscorer til 1-2. Arkivfoto.

5 min. senere bliver han desværre placeret og 2-0 til Borbjerg. Og det kan da også godt være, de derefter har både et skud på stolpen og overligger, så er der vel heller ikke mere til dem i kampen.

Men endelig bliver vi da også belønnet for at blive med at skabe chancer, denne gang på frispark i det 69 min.  Rossi el Hawli slår bolden ind i feltet, og denne gang svigter Morten Nielsen ikke. Vi bliver ved med skabe chancer uden at score.

Borbjerg får advarsel ca. i det 84 min efter en hård tackling på Sebastian Kristensen. Men i dommerens overtid lægger Ahmed Jazar en bold ind i feltet, hvor Mikkel Dejlov kommer og sparker bolden fint ind i nettet, og bum 2-2.

Derefter begår Rossi el Hawli et frispark og modtager et gult kort for det.
Dagens spiller blev for anden gang i træk Søren Troelsen, som bare leverer varen på banen FLOT.

Næste kamp er på tirsdag hjemme mod Linde B.”