Oliver Andersen reddede Sparkær fra fiasko

Med to mål indenfor fem minutter i slutningen af kampen fik Oliver Andersen vendt et truende nederlag til bundholdet Sdr. Rind/Vinkel til den ventede sejr. Indtil da havde Sparkær-spillerne på ingen måde vist, at de var topholdet og hjemmeholdet lå i bunden.

Nu endte det alligevel med en sejr på 4-2, men det holdt hårdt, og hjemmeholdet kan med rette ærgre sig over, at det ikke lykkedes dem at lave forårets overraskelse i denne pulje. For selv om de langt fra var farlige, så spillede de klogt, og når Sparkær samtidig præsterede langt under sædvanlig niveau, blev det op ad bakke for topholdet.

Anders Schmidt scorede til 0-1.

Det startede ellers fint for gæsterne, der kom foran 1-0 efter ca. et kvarter, mens hjemmeholdet var en mand i undertal. Kasper Møller sendte et skud på stolpen, og Anders Schmidt fulgte godt op og scorede sikkert. Sparkær skabte herefter flere gode muligheder, der kunne have lukket kampen allerede i første halvleg, hvor Sdr. Rind/Vinkel vel dårligt havde et skud på mål. Men skarphed og omtanke manglede.

Det havde hjemmeholdet  til gengæld i det første minut af 2. halvleg, hvor Sparkær-forsvaret sejlede ved et højt indlæg, der blev headet i mål ved bagerste stolpe. Og blot 5 min. senere blev det 2-1 til på et skud, der passerede hele forsvaret og målmand Flemming Sørensen, der ikke var kommet på plads efter at have bokset bolden ud til en af hjemmeholdets spillere.

Herefter skete der ikke meget, før Sparkær-spillerne anført af Oliver Andersen endelig tog sig lidt sammen i det sidste kvarter af kampen. Først sparkede han bolden op i det fjerneste målhjørne fra en position i venstre side af feltet efter 80 minutter, og det mål tog lidt af pusten fra hjemmeholdet. Fem minutter senere tog samme Oliver Andersen så en dribletur ind mod midten, og lidt udenfor feltet tog han chancen med et fladt skud, der tog indersiden af stolpen og gik i mål til stor jubel for de rød/hvide.

To hurtige mål af Oliver Andersen (tv) knækkede hjemmeholdet.

Hermed var hjemmeholdet knækket, og i det sidste minut kombinerede Sparkær-spillerne flot. Daniels Brøns sendte Kasper Møller afsted i højre side, og hans perfekte indlæg kunne Michael Hansen løbe i mål til slutresultat 2-4.

Om det var varmen skal være usagt, men over en bred kam virkede Sparkær-spillerne ikke friske og kampklare denne aften, men træner Poul Vistisen var trods alt glad for sejren og så da også lyspunkter:

• Jeg havde sagt, at vi ikke skulle undervurdere dem, men det her viser jo, at det kan være svært mod alle hold. Jeg synes, vi kommer godt ud og spiller en OK første halv time og så det sidste kvarter. Men vi spillede ikke godt i aften, og vi stod skidt på banen og gav dem alt for meget plads. Og jeg må indrømme, at at jeg længe var nervøs for resultatet, men heldigvis slog Oliver Andersen til med to mål. Det var ikke godt i aften, men jeg kan jo kun være tilfreds med, at vi nu har vundet alle syv kampe i turneringen, fortalte Poul Vistisen til fjendscup.dk efter kampen.

Han skal dog nok have en alvorlig snak med spillerne inden mødet med Mønsted, som er allerede på torsdag kl. 19.00 i Mønsted. For der skal en anden indstilling til og mere styr på tropperne, hvis der skal hentes point mod naboerne.