Pilen drejer igen op for Feldborg/Haderup

Efter det skuffende 0-1 hjemmebanenederlag til bundholdet fra Mejrup lørdag tog FHIF-erne i aften revanche med en 3-1 sejr i Harboøre. Træner Peter Ellebæk fortæller:

“Kampen var ikke mere end et minut gammel, før Johnny Hessellund har en mega stor chance, men han var desværre ikke skrap i denne situation.

Jeg havde til dagens opgør byttet rundt på Morten Nielsen og Christian Sørensen, og det var så godt, at Morten Nielsen fik scoret 2 gange i dag, en i første og en i anden halvleg. Også Christian Sørensen kom på tavlen i anden halvleg.

Halvlegsresultat var 1-1, hvor vi ellers kom foran i det 22. min, men bare 3 min senere får Harboøre udlignet. Vi kommer på tavlen i anden halvleg i det 67. min. ved Christian Sørensen, og i det 88. min.med Morten Nielsen. Ellers igen en kamp hvor vi kommer til gode afslutninger i begge halvlege.

Harboøre har godt nok et skud på overliggeren i det 84 min., men Klaus Hansen får lige fingerspidserne på. Dagens spiller blev en tændt Morten Nielsen som leverede en flot indsats på midtbanen.

Næste kamp er allerede på lørdag mod Ulfborg.”