Pligtsejr til Mønsted i Overlund

Eastside Viborg med tidligere Mønsted-træner Claus Højgaard har ikke fået et eneste point til deres serie 4(2), og det blev heller til point, da Højgaards tidligere spillere kom på besøg fredag aften. Her vandt gæsterne i en målrig affære med 5-3 efter at have ført 2-0 ved pausen.

Martin Harritz og Mads Langhoff scorede før pausen, og Harrtiz øgede til 3-0 kort ind i 2. halvleg. Herefter gik MIF-erne lidt ned i kadance, og hjemmeholdet fik lige pludselig skab lidt spænding med to mål. Mads Langhoff gjorde det til 4-2, men endnu engagn svarede Eastside igen med et mål, inden Aksel Clausen lukkede til 5-3.

Dermed var den forventede pligtsejr i hus, og Mønsted scorede igen 3 point og holder en p.t. sikker 2. plads i puljen med 23. point – 7 efter Sparkær.

Træner Robert Overgaard er tilfreds med pointerne, men syntes, det var nogle heldige mål til Eastside, der skabte lidt spænding på en dag, hvor Aksel Clausen blev kampens spiller for Mønsted.

I næste runde skal Mønsted igen på udebane – denne gang i Vinkel mod Sdr. Rind/Vinkel mandag den 4. juni.