Ravnsbjerg/Løgstrup og Fårvang delte i udsat kamp

Det blev en kamp, hvor holdene havde hver sin halvleg, og ud fra det stillede R/L-træner Michael Skals sig tilfreds med 1-1 resultatet. Læs hans beretning fra kampen her:

“Vi tilbragte onsdag aften i Fårvang, der bød velkommen med masser af tilskuere på sidelinjen og en fantastisk græsplæne – noget vi har higet efter i flere måneder. Fodboldkampen levede i det store og hele op til den fine kulisse. En kamp på et fint niveau og med hvert hold i førersædet i hver sin halvleg.

Vi kom lidt skidt ind i kampen, så det var ikke helt ufortjent at Fårvang tog føringen efter ca 12 minutters spil. Herfra blev vores dominans dog mere og mere udtalt, og specielt de sidste 20 minutter af 1. halvleg er noget nær det bedste, jeg har set fra holdet i år.

Angreb efter angreb bølgede frem mod Fårvang-målet, og kort efter den halve time fik Mathias Andie sendt bolden i mål efter en returbold på en afslutning fra Simon Borup. I denne periode var det nærmest en belejring af Fårvang-målet, men desværre fik vi ikke yderligere gevinst ud af det store overtag.

Spillende træner Rasmus Dudeck måtte agere stopklods på stregen i 2. halvleg. Arkivfoto Fjends Cup.

I 2. halvleg var billedet dog helt vendt på hovedet. Vi havde svært ved at få sat afleveringerne ordentligt sammen og måtte i stedet fokusere mere og mere på at holde Fårvang fra fadet. Det lykkedes heldigvis, selvom det brændte voldsomt på undervejs, men en kombination af dygtigt forsvarsspil, en velspillende Kenneth Andersen i målet, en stolpe og en Rasmus Dudeck-redning på målstregen(!) sikrede at vi fik et point med hjem fra en svær udebane. ,

I slutfasen var indskiftede Gustav Emil Lange endda tæt på at afgøre kampen, da han efter en hidsig boldjagt pludselig var fri, men hårdt presset desværre fik overplaceret afslutningen nogle få centimeter. Det havde måske også været for meget af det gode, for ud fra kampens forløb er vi vist nødt til at stille os tilfredse med det ene point.

Kampens RIF/LGIF’er blev Mathias Andie, der udover den vigtige udligning leverede en aggressiv og pågående indsats kampen igennem.”