Ravnsbjerg/Løgstrup klar til at spille om point

Fjends Cup mestrene fra Ravnsbjerg/Løgstrup er efter nogle svingende resultater i træningskampene klar til at tørne ud mod Foulum på søndag i Ørum.

Den ene halvdel af trænerduen Skals/Dudeck – Michael Skals – her sendt denne rapport til fjendscup.dk:

“Vi lagde ud mod Viborg Søndermarkens U19 Liga 2-hold, som modsat os havde trænet igennem hele vinteren, og det var ret tydeligt fra start, hvor vi blev blæst helt omkuld. I løbet af kampen blev det mere jævnbyrdigt, men alligevel endte kampen med et 0-2 nederlag.

Næste kamp stod mod Silkeborg Kammeraterne fra Serie 3, hvorfra vi netop har fået tidligere RIF/LGIF’er Sune Laursen retur efter nogle års eksil. Det endte med en 4-3 sejr efter at have været nede med 0-2 ved pausen. Gustav Emil Lange (2), Emil Mielche og Asger Fjeldsted stod for målene her.

Så blev det Foulum, som også venter i turneringens første kamp. En temmelig deprimerende kamp, hvor vi helt fortjent taber 3-1 og havde meget svært ved at få noget som helst til at fungere. Målet stod Simon Borup for.

Heldigvis har de sidste 2 kampe budt på klare forbedringer. Sidste weekend slog vi Tjele Vest Sport 3-2. Målscorere var Lucas Carlsen, Gustav Emil Lange og Jesper Jensen.

Generalprøven tog vi i lørdags i Silkeborg mod Fårvang. En dårlig første halvleg endte 0-2, men et forvandlet RIF/LGIF-hold fik i 2. halvleg vendt kampen til en 4-2 sejr, der i sidste ende sagtens kunne være blevet endnu større. Gustav Emil Lange, Asger Fjeldsted (2) og Jesper Jensen var målscorere her.

Så på den baggrund håber vi at være klar til premieren mod Foulum på søndag. Et hold vi har haft det ganske svært mod de sidste par år, men forhåbentlig kan vi denne gang få skovlen under dem. De sidste 2 sejre mod hhv nr. 2. og nr. 3 fra sidste års Serie 2 burde i hvert fald give en masse selvtillid.”