Ravnsbjerg/Løgstrup og Alhedens delte pointene

Efter lørdagens flotte 4-0 sejr over Fårvang spillede Fjends Cup vinderne tirsdag aften på kunstgræsbanen i Frederiks 2-2 mod Alhedens. Et resultat som træner Michael Skals betegner som lidt skuffende:

“Tirsdag aften var vi på besøg i Frederiks til kampen mod Alhedens. En meget lige første halvleg sluttede uden mål, hvor vi med et Matti Hall forsøg på stolpen var tættest på en scoring i en ellers ganske chancefattig halvleg.

Anderledes gang i begivenhederne kom der i 2. halvleg, hvor det blev Alhedens, der først fik hul på bylden. Fra en position meget tæt på offside slap en Alhedens-spiller alene igennem og passerede Frank Tylstrup i RIF/LGIF-målet.

Føringen holdt til midt i halvlegen, hvor indskiftede Gustav Lange tog chancen udefra og med en smule hjælp fra Alhedens-målmanden endte bolden i nettet til udligning. 5 minutter senere var det vores tur til at tage føringen, da Asger Fjeldsted uimodståeligt headede et hjørnespark i nettet.

Kort før tid lykkedes det dog desværre Alhedens at få udlignet på et skud udefra i en periode, hvor vi på trods af at være en mand i undertal, egentlig havde fin kontrol over kampen. Så det var en lidt skuffende udgang på en kamp, hvor vi i 2. halvleg fik hævet niveauet og bragt os i en position til at vinde kampen.

Frederik Meedom og Asger Fjeldsted måtte dele æren som dagens RIF/LGIF’er.”