Ravnsbjerg/Løgstrup sejr i målfest

Efter indledende 1-1 mod Skals kom den første sejr til Fjends Cup vinderne fredag aften i Løgstrup, da Søren Offersen og Alhedens blev sendt hjem med et 3-4 nederlag. Læs kommentaren fra træner Michael Skals her:

“Det blev en mere spændende end velspillet kamp, da vi fredag aften tog imod Alhedens IF. En kamp hvor vi aldrig rigtig helt fandt vores spil, men til gengæld var ganske skarpe i de afgørende situationer.

Vi kom på 1-0 i det 10. minut ved Simon Borup, da en Frederiks-spiller var så flink at lægge bolden til rettet på kanten af feltet. Føringen holdt dog ikke længe, da banens mindste Frederiks-spiller stod fuldstændig fri midt i feltet efter et hjørnespark og nemt kunne heade udligningen ind. Omkring den halve time genetablerede vi føringen, da Mikkel Mackenhauer blev nedlagt i feltet. For anden kamp i træk var Asger Fjeldsted sikkerheden selv og satte 2-1-målet i nettet.

Simon Borup blev dobbelt målscorer. Arkivfoto.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da Alhedens igen fik bragt balance i regnskabet. En returbold på en redning fra Rasmus Agger endte for fødderne af en Alheden-spiller, og så var udligningen en kendsgerning.

Kampen åbnede mere op herfra, og begge hold gik tydeligvis efter de 3 point. De store chancer udeblev dog indtil det sidste kvarter, hvor der igen for alvor kom gang i målscoringen. Denne gang var det Alhedens, der bragte sig foran efter et langt indkast, som blev forlænget til bagerste stolpe, hvor en Alhedens-angriber nemt kunne heade bolden i mål.

Den føring holdt dog kun i 30 sekunder. Så havde Simon Borup endnu engang snuset en løs Alhedens-aflevering op og prikket bolden under målmanden og i nettet. Og få minutter senere lykkedes det også at finde et sejrsmål. En afslutning efter hjørnespark blev blokeret op i luften af Alhedens målmands og så kunne Asger Fjeldsted let heade sejrsmålet ind.

På trods af de mange mål var det egentlig en ganske chancefattig kamp, hvor vi virkelig kendte vores besøgelsestid på de få chancer ,det blev til. Dagens RIF/LGIF’er blev Asger Fjeldsted, der krydrede solidt forsvarsspil med 2 mål.”