Ravnsbjerg/Løgstrup sluttede af med uafgjort

Og det skete mod Tjele Vest Sport på banen i Rødding, hvor kampen endte 2-2. Vi har modtaget følgende fra træner Michael Skals:

“I sæsonens sidste kamp tog vi den korte tur til Rødding for at møde TVS. En kamp hvor ingen af holdene havde det helt store på spil. Det var dog svært at se, for det blev en intens og hårdt spillet kamp, hvor dommer Jørgen Ø. Laursen 4 gange måtte finde det gule kort frem. 3 gange til hjemmeholdet og et enkelt til Asger Fjeldsted, der gjorde comeback efter en måneds tid på skadeslisten.

Vi var temmelig meget på hælene de første 10 minutter, men på første besøg i TVS-feltet kom vi alligevel på 1-0, da Mikkel Mackenhauer efter et hjørnespark fremragende headede bolden op i målhjørnet. Føringen holdt dog kun i 5 minutter, så havde TVS udlignet efter et indlæg fra venstre side. Vi tog dog føringen igen inden pausen. Igen et hjørnespark og igen var det Mikkel Mackenhauer, der stod for målet, da han tordnede en nedfaldsbold ind højt i målet.

2. halvleg blev en rodet affære, hvor det hårde spil og den dårlige stemning blev mere og mere dominerende. Vi formåede desværre ikke at udnytte flere gode situationer, hvor vi lige manglede at få den sidste aflevering på plads, og så var det i stedet TVS, der fik udlignet i det. 75. minut til slutresultatet 2-2.

Et uafgjort resultat der vel meget godt afspejlede kampens forløb og heldigvis en god holdindsats fra vores side, der kunne sende os på både vinterpause og til afslutningsfest med en bedre fornemmelse i forhold til de sidste par kampe, hvor vi ikke helt har leveret på det niveau vi gerne vil.

Dagens RIF/LGIF’er blev ganske suverænt Mikkel Mackenhauer, der på nær sin egen stemme gjorde rent bord efterfølgende.

Asger Fjeldsted fik gult men blev også “Årets spiller” i R/L. Arkivfoto Fjends Cup.

De mange stemmer var også tæt på at gøre Mackenhauer til årets spiller i RIF/LGIF, men her måtte han på målstregen se sig slået af Asger Fjeldsted, der året igennem har været en klippe i midterforsvaret og i efteråret alene også har føjet 8 vigtige scoringer til de imponerende præstationer.”